Maalivahti Markus Leinonen on tehnyt jatkosopimuksen lohipaitoihin.

Timo Savela

Kiekko-Vantaa vahvistaa joukkuettaan - Mukana viisi uutta pelaajaa

Kiekko-Vantaa on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Mukana maalivahti Markus Leinosen jatkopahvi ja muun muassa Hermeksestä saapuva hyökkääjä Viljami Wacklin.

Kiekko-Vantaa on tehnyt uusia pelaajasopimuksia ja jatkanut maalivahti Markus Leinosen sopimusta. Uusina lohipaidan ylleen pukevat puolustajat Sakari Turtiainen ja Joona Tolvanen sekä hyökkääjät Joakim Kukkonen, Alex Levänen ja Viljami Wacklin.

Turtiainen pelasi kaksi viime kautta Kajaanin Hokissa, jossa viime kaudella syntyi 50 ottelussa tehopisteet 2+14. Turtiainen on Vantaalla tuttu pelaaja, sillä hän pelasi kaudella 2010-13 Kiekko-Vantaan junioreissa.

Tolvasella on vyöllään 100 Mestis-ottelua, ja pelejä on kertynyt RoKissa, Peliitoissa ja IPK:ssa. Viime kaudella Tolvanen merkkautti IPK:ssa 45 ottelussa pisteet 3+14.

21-vuotias Kukkonen puolestaan on pelannut nuorten SM-sarjassa niin HIFK:ssa kuin Jokereissa. HIFK:ssa hän pelasi 36 ottelua pistein 13+11. Kukkosen palkintokaapista löytyy myös Jokerien B-nuorten SM-kulta kaudelta  2013.

Levänen on pelannut kolme viime kautta HIFK:ssa nuorten SM-sarjassa. Vime kaudella syntyi 41 ottelussa 7+23. Levänen pelasi myös HIFK:n Liiga-joukkueessa ensimmäiset kaksi ottelua.

Wacklin pelasi viime kaudella Hermeksessä ja SaPKossa. 22-vuotias helsinkiläinen ylsi runkosarjassa tulokkaiden pistepörssissä 4. sijalle. Kaudelta 2010 Wacklinilla on taskussaan C-nuorten SM-hopea.

Samalla Jokerien maalivahti Juho Ratilainen on lohipaitojen käytössä tulevalla kaudella.

MIKKO ROIVAS

Lue myös

Veeti Vainio siirtyy KooKoosta Kiekko-Vantaaseen

MESTIS | 12.10.2017 11:00
Kiekko-Vantaa solmi lainasopimuksen puolustaja Veeti Vainion, 20, kanssa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Viime kaudella espoolainen pelasi Liigassa KooKoon riveissä. lue lisää

Juuso Perttilä: "Yritetään parhaamme mukaan luoda paikkoja"

MESTIS | 7.10.2017 21:59
Juuso Perttilä oli yksi illan hahmoista, kun Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kotivoittonsa IPK:sta luvuin 4-3. Perttilä iski kotijoukkueen 2-1-johtomaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. lue lisää

Pitkän odotuksen päätös - Toni Leinonen jatkaa Kiekko-Vantaassa

MESTIS | 3.10.2017 14:56
Kiekko-Vantaa ja Toni Leinonen ovat solmineet pelaajasopimuksen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. lue lisää

Kiekko-Vantaan Mäkisellä selkeä tavoite: Vuoden kuluttua Liigaan

MESTIS | 28.9.2017 10:00
Kiekko-Vantaan 21-vuotias hyökkääjä Atte Mäkinen aikoo pelata hyvän tulevan kauden ja tähdätä sen jälkeen Liiga-jäille. Valmistelut tulevaa kautta koskien on tehty. Peliaikaa ja vastuuta tuli harjoitusotteluissa siinä, missä omaan peliin tuli kiekollista rauhallisuutta. lue lisää

Emil Leppänen lunasti odotukset - jatkosopimus syntyi

MESTIS | 10.9.2017 16:52
Puolustaja Emil Leppänen lunasti koeajalla odotukset ja sai aikaan jatkosopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa. lue lisää

Kommentit

Viljami Wacklin

K-Vantaa #91 L kh
s. 1994 Helsinki
183CM / 81KG
SOPIMUS: 2018