Maalivahti Markus Leinonen on tehnyt jatkosopimuksen lohipaitoihin.

Timo Savela

Kiekko-Vantaa vahvistaa joukkuettaan - Mukana viisi uutta pelaajaa

Kiekko-Vantaa on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Mukana maalivahti Markus Leinosen jatkopahvi ja muun muassa Hermeksestä saapuva hyökkääjä Viljami Wacklin.

Kiekko-Vantaa on tehnyt uusia pelaajasopimuksia ja jatkanut maalivahti Markus Leinosen sopimusta. Uusina lohipaidan ylleen pukevat puolustajat Sakari Turtiainen ja Joona Tolvanen sekä hyökkääjät Joakim Kukkonen, Alex Levänen ja Viljami Wacklin.

Turtiainen pelasi kaksi viime kautta Kajaanin Hokissa, jossa viime kaudella syntyi 50 ottelussa tehopisteet 2+14. Turtiainen on Vantaalla tuttu pelaaja, sillä hän pelasi kaudella 2010-13 Kiekko-Vantaan junioreissa.

Tolvasella on vyöllään 100 Mestis-ottelua, ja pelejä on kertynyt RoKissa, Peliitoissa ja IPK:ssa. Viime kaudella Tolvanen merkkautti IPK:ssa 45 ottelussa pisteet 3+14.

21-vuotias Kukkonen puolestaan on pelannut nuorten SM-sarjassa niin HIFK:ssa kuin Jokereissa. HIFK:ssa hän pelasi 36 ottelua pistein 13+11. Kukkosen palkintokaapista löytyy myös Jokerien B-nuorten SM-kulta kaudelta  2013.

Levänen on pelannut kolme viime kautta HIFK:ssa nuorten SM-sarjassa. Vime kaudella syntyi 41 ottelussa 7+23. Levänen pelasi myös HIFK:n Liiga-joukkueessa ensimmäiset kaksi ottelua.

Wacklin pelasi viime kaudella Hermeksessä ja SaPKossa. 22-vuotias helsinkiläinen ylsi runkosarjassa tulokkaiden pistepörssissä 4. sijalle. Kaudelta 2010 Wacklinilla on taskussaan C-nuorten SM-hopea.

Samalla Jokerien maalivahti Juho Ratilainen on lohipaitojen käytössä tulevalla kaudella.

MIKKO ROIVAS

Lue myös

Hyttiselle ottelun mittainen pelikielto

MESTIS | 19.2.2018 10:33
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Joonas Hyttiselle on määrätty ottelun mittainen pelikielto. Hyttiselle tuomittiin lauantaina Espoo Unitedia vastaan viisi minuuttia ja pelirangaistus selästä taklaamisesta. Hän kärsii pelikiellon keskiviikkona 21. helmikuuta. lue lisää

Jäähdytysaineet vuosivat jäälle Vantaalla - pääkaupunkiseudun kamppailu siirtyy harjoitushalliin

MESTIS | 17.2.2018 16:44
Vantaan Trio Areenan putkiongelmat siirtävät Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin välisen ottelun harjoitushalliin. lue lisää

Kiekko-Vantaalle runsaasti Mestis-kokemusta puolustukseen - Ville Virtanen lohipaitaan

MESTIS | 16.2.2018 0:54
Kiekko-Vantaa vahvistaa puolustustaan Ruotsissa kuluvalla kiekkoilleella Ville Virtasella. lue lisää

Kiekko-Vantaa saa vahvistusta puolustukseen - Veeti Vainio tekee paluun

MESTIS | 8.1.2018 13:23
Kiekko-Vantaa saa puolustukseensa vahvistusta, kun KooKoon Veeti Vainio teki toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vantaalaisseuraan. lue lisää

Pasi Arvonen tyytyväinen pelaajiinsa - "He tekevät laadukasta työtä"

MESTIS | 20.12.2017 16:00
Päävalmentaja Pasi Arvosen ensimmäinen kausi Kiekko-Vantaan peräsimessä on edennyt joulutaukoon. Joukkue taistelee kynsin hampain toisella sijalla, ja on menossa heittämällä kevään pudotuspeleihin, kun sarja on suurin piirtein puolessa välissä. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Viljami Wacklin

K-Vantaa #91 L kh
s. 1994 Helsinki
183CM / 81KG
SOPIMUS: 2018