Kiekko-Vantaa siirtyy Bluesin siipien suojaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Vantaalaiset saattavat juhlia jatkossa myös espoolaisten pelaajien kanssa.
Kuva © Antti Varonen
Blues ja Kiekko-Vantaa ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen.

Liigassa pelaavan Espoo Bluesin ja Mestistä tahkoavan Kiekko-Vantaan välisen yhteistyösopimuksen on määrä keskittyä niin urheilullisen puolen kuin myös markkinoinnin, viestinnän ja visuaalisen ilmeen kehittämiseen.

− On erittäin hienoa päästä käynnistämään historiallinen yhteistyö Kiekko-Vantaan kanssa tänä vuonna. Näemme yhteistyön ainutlaatuisena mahdollisuutena viedä eteenpäin Blues-brändiä kokonaisvaltaisesti pääkaupunkiseudulla, toteaa Bluesin toimitusjohtaja Mika Rautio.

Tiiviin pelaajien kierrättämisen lisäksi toinen välittömästi ulospäin näkyvä muutos on Kiekko-Vantaan peliasun värimaailman muutos, joka on jatkossa kutakuinkin identtinen emoseura-Bluesin sinikeltaisten värien kanssa.

− Urheilullinen yhteistyö Espoo Bluesin kanssa mahdollistaa Kiekko-Vantaan junioreille katkeamattoman pelaajapolun junioreista Mestiksen kautta Liigaan asti. Tämä on erittäin merkittävä asia, kun ajatellaan meidän toimintaa nuorten pelaajien kehittäjänä, kommentoi Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

− Espoo Bluesin ja Kiekko-Vantaan välinen yhteistyö on loistava asia meille. Yhteistyön ansiosta nuorille pelaajille löytyy nyt valmis kehityspolku, sanoo puolestaan Bluesin GM Peter Ahola.

» Lähetä palautetta toimitukselle