x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Kevin Shattenkirk pelaa ensimmäistä kauttaan Rangersin riveissä.

Getty Images

Kevin Shattenkirk joutuu polvileikkaukseen

New York Rangers -puolustaja Kevin Shattenkirk joutuu polven tähystysleikkaukseen. Jo kauden alusta vamman kanssa paininut Shattenkirk on poissa Rangersin kokoonpanosta määrittelemättömän ajanjakson.

New York Rangers ilmoitti perjantaina, että joukkueen puolustaja Kevin Shattenkirk joutuu polven tähystysleikkaukseen nivelkierukan repeämän takia. Leikkaus tapahtuu ensi maanantaina. 

Viime kesänä Rangersiin vapaana agenttina siirtynyt Shattenkirk on pelannut tällä kaudella 46 ottelua, tehoin 5+18. 

Shattenkirk kertoi tilanteestaan tiedotustilaisuudessa perjantaiaamuna. 

— Sama vamma on haitannut pelaamistani jo syksystä lähtien. Yritin pitkään unohtaa kivun ja pelata, mutta tulimme nyt siihen päätökseen, että leikkaus on paras vaihtoehto loppukauden kannalta. Tämä on ensimmäinen vuoteni täällä ja halusin kaiken menevän sujuvasti, tämä on iso pettymys. Uskon, että olen valmis palaamaan ennen tärkeiden pelien alkua. 

Shattenkirkin lisäksi Rangersin kokoonpanosta puuttuvat tällä hetkellä puolustaja Marc Staal ja hyökkääjä Kevin Hayes

Lue myös

Kevin Shattenkirk palasi kotiin − “Sillä hetkellä tajusin sen, haluan pelata Rangersissa”

NHL | 22.10.2017 17:00
Puolustaja Kevin Shattenkirk palasi kesällä kotiin, kun amerikkalainen solmi neljän vuoden sopimuksen New York Rangersin kanssa. Nyt Shattenkirk kertoo omin sanoin, mitä heinäkuun ensimmäisenä päivänä oikein tapahtui ja mitkä syyt johtivat siihen, että taitava puolustaja nähdään pitkästä aikaa kotimaisemissaan. lue lisää

Kesän 5 kovinta vapaa agentti -siirtoa − kotiseuturakkaus voitti taalapinon

NHL | 1.9.2017 11:53
NHL:n kesäkausi alkaa olla jälleen ehtoopuolellaan ja uusi kausi lähestyy kovaa vauhtia. Jatkoaika otti käsittelyyn kesän vapaiden agenttien kovimmat siirrot. lue lisää

Kevin Shattenkirk uskoi unelmaansa − “Olen haaveillut tästä hetkestä koko urani”

NHL | 2.7.2017 18:36
Kevin Shattenkirk kiekkoilee seuraavat neljä kautta NY Rangersin paidassa. Seitsemän NHL-kauden jälkeen Shattenkirk pääsee vihdoin täyttämään lapsuuden unelmansa ja pääsee samalla pelaamaan hyvän ystävänsä Ryan McDonaghin kanssa. Mikä sai Shattenkirkin jättämään miljoonia dollareita pöydälle ja valitsemaan juuri NY Rangersin? lue lisää

Rangers nappasi halutuimman vapaan agentin − Shattenkirkille neljän vuoden sopimus

NHL | 1.7.2017 21:52
Kevin Shattenkirk siirtyy New York Rangersiin. Nelivuotisen sopimuksen vuosipalkka on 6,65 miljoonaa dollaria. lue lisää

Ville Meskaselle NHL-sopimus − "Tällainen mahdollisuus on käytettävä, kun se tulee"

LIIGA | NHL | 3.5.2018 20:17
Ilveksen Ville Meskanen solmi NHL-sopimuksen New York Rangersin kanssa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Kevin Shattenkirk

NY Rangers #22 R p
s. 1989 Greenwich, CN, USA
180CM / 88KG
SOPIMUS: 2021
VARAUS: 2007 Colorado Avalanche 1. kierros #14