KeuPan johtoportaassa muutoksia - toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

MESTIS / Uutinen
Raaska (oik.) ei jatka toimitusjohtajana.
KeuPa tiedotti, että seuran toimitusjohtaja Olli Raaska jättää tehtävänsä.

Päätös sivuun toimitusjohtajan tehtävistä jäämiseen tapahtui yhteisymmärryksessä seuran ja Olli Raaskan välillä. Raaska jatkaa kuitenkin keuruulaisjoukkueen hallituksessa ja muutenkin seuran toiminnassa, mutta aiempaa pienemmässä roolissa.

− Viime sunnuntain hallituksen kokouksessa esityslistan viimeisenä kohtana oli toimitusjohtajan tehtävien uudelleenorganisointi. Raaska nosti asian itse esille ja se käsiteltiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Hän jatkaa yhtiön hallituksessa ja toiminnassa mukana sen, minkä omalta ajalta ehtii, kertoi KeuPan puheenjohtaja Anders Pekkanen Suur-Keuruulle.

− Hän on tehnyt valtavan työmäärän keuruulaisen kiekkoilun eteen. Hänen työtänsä ei voida millään tavalla väheksyä. Näitä tällaisia päätöksiä joudutaan tekemään näinä aikoina muissakin yhtiöissä; talousasioiden suhteen pitää pystyä olemaan vain realisti.

Loppukauden ajan KeuPan toimitusjohtajan virkaa hoitavat yhdessä Pekkanen ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo

− Tämä kausi mennään loppuun näillä eväin. Tehtävien uudelleenjaon syyt ovat yksinomaan taloudelliset. Ottelutapahtumien tuotto on tippunut niin Keuruulla kuin koko valtakunnassa. Tämä sopeuttamistoimi on välttämätön, sillä kaiken toimintamme fokus on säilyttää Mestis-taso Keuruulla tulevinakin vuosina, Pekkanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle