Huttu tekee paluun Keuruulle.

Sami Kemppainen

KeuPa jatkaa tutussa komennossa - pelaajistoon jatkajia, uusia tulokkaita ja paluumuuttaja

Päättyneellä kaudella puolivälieriin yltänyt KeuPa on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Heiskasen kanssa. Keuruulaisryhmä julkaisi myös 12 pelaajasopimuksen nipun, joiden joukosta löytyi kahden kauden tauon jälkeen paluun KeuPa-paitaan tekevän Teemu Hutun nimi.

Mikko Heiskaselle päättynyt kausi oli ensimmäinen keuruulaisryhmän päävalmentajana. Ennen päävalmentajapestiä hän toimi yhden kauden joukkueen apuvalmentajana. Heiskaselta löytyy myös pelaajataustaa KeuPan riveistä.

− Mikon jatkaminen päävalmentajana oli luonnollinen jatkumo hyvin tehdylle työlle. Mikko on nuori ja urallaan vahvasti eteenpäin pyrkivä valmentaja, joka on ollut jo pitkään tärkeä palanen KeuPa-perhettä, kommentoi KeuPan toimitusjohtaja Anders Pekkanen.

Pelaajistoonsa KeuPa kiinnitti uusina niminä puolustajat Ville Tiitisen ja Ville Taskisen sekä hyökkääjät Jere Heleniuksen, Henri Niemen, Teemu Hutun sekä Lukon yhteistyöpelaajana joukkueeseen liittyvän Miro-Pekka Saarelaisen.

Tiitinen ja Niemi siirtyvät Keuruulle JYP-Akatemiasta. 21-vuotias Tiitinen iski päättyneellä kaudella 45 ottelussa tehot 4+8 ja Niemi 43 ottelussa 7+18. Taskinen puolestaan kiekkoili kuluneen kauden JYPin A-nuorissa, jossa hän kokosi 38 ottelussa 21 tehopistettä.

Nokialaislähtöinen Helenius pelasi viime kaudella 27 Liiga-otteluakin Ilveksessä. Mestiksessä hän edusti LeKiä 21 ottelussa ja keräsi niissä tehot 3+4. KeuPaa aiemmin kaudella 2014-15 edustanut Huttu pelasi puolestaan Hokissa, jossa tehtaili 33 ottelussa tehot 4+8.

Jatkosopimukset KeuPan kanssa tekivät puolustajat Sebastian Kauppila, Mikko Lahtinen ja Konsta Mesikämmen, joka Saarelaisen tapaan on Lukon yhteistyöpelaaja. Hyökkääjistä keuruulaisjoukkueessa jatkavat Lasse Salonkari, Patrik Forsberg ja Jesse Pelamo.

− Hieno asia, että olemme jo tässä vaiheessa saaneet kiinnitettyä useamman viime kauden runkopelaajista. Kaikilla edellä mainituilla pelaajilla on sopiva ikä ja kova tahtotila ottaa seuraava askel kohti mahdollista ammattilaisuraa, KeuPan pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Huttu keitti KeuPan mestaruuden − "Kyllä se helkkarin hienolta tuntui!"

MESTIS | 16.4.2018 21:42
KeuPan ykkössentteri Teemu Huttu nousi esiin jatkoerässä ja vei KeuPan seurahistorian ensimmäiseen Mestis-mestaruuteen. lue lisää

KeuPa on Mestiksen mestari − Teemu Huttu maalistaan: "Ei varmaan komein, mutta kaikista parhaimmalta tuntuu!"

MESTIS | 16.4.2018 21:13
Mestiksen mestaruus ratkesi kuudennessa ottelussa, kun KeuPa kaatoi TUTOn jatkoerässä maalein 2−1. lue lisää

Kolme syytä, miksi tarinan mestareista kasvoi Mestis-mestareita

MESTIS | 22.4.2018 11:30
Mestis-kausi 2017-2018 päättyi runkosarjankin voittaneen KeuPa HT:n satumaiseen Mestis-mestaruuteen. Jatkoaika nosti esiin kolme syytä, jotka johtivat yllätysmestaruuteen. lue lisää

Kiitos KeuPa ja TUTO! Mestis-finaalit tarjoilivat 2010-luvun kärkiviihdettä

MESTIS | 16.4.2018 22:02
Maanantaina KeuPa HT:n mestaruusjuhliin päättyneet Mestis-finaalit muodostuivat upeaksi näytelmäksi, joka ei varmasti jättänyt ketään sitä seurannutta kylmäksi. Seurat liekittivät sarjaa myös sosiaalisessa mediassa kiitettävästi. lue lisää

KeuPan viimeinen lukko Lehtinen − "Tässä on uskomaton joukkue"

MESTIS | 16.4.2018 22:00
Yksi finaalisarjan ja koko pudotuspelien hahmoista oli KeuPan maalivahti Lassi Lehtinen. 19-vuotias keuruulaisten sankari huudatti vielä pitkään kannattajiaan pelin jälkeen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jere Helenius

KeuPa HT #28 L olh
s. 1995 Nokia
181CM / 82KG
SOPIMUS: 2018