Huttu tekee paluun Keuruulle.

Sami Kemppainen

KeuPa jatkaa tutussa komennossa - pelaajistoon jatkajia, uusia tulokkaita ja paluumuuttaja

Päättyneellä kaudella puolivälieriin yltänyt KeuPa on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Heiskasen kanssa. Keuruulaisryhmä julkaisi myös 12 pelaajasopimuksen nipun, joiden joukosta löytyi kahden kauden tauon jälkeen paluun KeuPa-paitaan tekevän Teemu Hutun nimi.

Mikko Heiskaselle päättynyt kausi oli ensimmäinen keuruulaisryhmän päävalmentajana. Ennen päävalmentajapestiä hän toimi yhden kauden joukkueen apuvalmentajana. Heiskaselta löytyy myös pelaajataustaa KeuPan riveistä.

− Mikon jatkaminen päävalmentajana oli luonnollinen jatkumo hyvin tehdylle työlle. Mikko on nuori ja urallaan vahvasti eteenpäin pyrkivä valmentaja, joka on ollut jo pitkään tärkeä palanen KeuPa-perhettä, kommentoi KeuPan toimitusjohtaja Anders Pekkanen.

Pelaajistoonsa KeuPa kiinnitti uusina niminä puolustajat Ville Tiitisen ja Ville Taskisen sekä hyökkääjät Jere Heleniuksen, Henri Niemen, Teemu Hutun sekä Lukon yhteistyöpelaajana joukkueeseen liittyvän Miro-Pekka Saarelaisen.

Tiitinen ja Niemi siirtyvät Keuruulle JYP-Akatemiasta. 21-vuotias Tiitinen iski päättyneellä kaudella 45 ottelussa tehot 4+8 ja Niemi 43 ottelussa 7+18. Taskinen puolestaan kiekkoili kuluneen kauden JYPin A-nuorissa, jossa hän kokosi 38 ottelussa 21 tehopistettä.

Nokialaislähtöinen Helenius pelasi viime kaudella 27 Liiga-otteluakin Ilveksessä. Mestiksessä hän edusti LeKiä 21 ottelussa ja keräsi niissä tehot 3+4. KeuPaa aiemmin kaudella 2014-15 edustanut Huttu pelasi puolestaan Hokissa, jossa tehtaili 33 ottelussa tehot 4+8.

Jatkosopimukset KeuPan kanssa tekivät puolustajat Sebastian Kauppila, Mikko Lahtinen ja Konsta Mesikämmen, joka Saarelaisen tapaan on Lukon yhteistyöpelaaja. Hyökkääjistä keuruulaisjoukkueessa jatkavat Lasse Salonkari, Patrik Forsberg ja Jesse Pelamo.

− Hieno asia, että olemme jo tässä vaiheessa saaneet kiinnitettyä useamman viime kauden runkopelaajista. Kaikilla edellä mainituilla pelaajilla on sopiva ikä ja kova tahtotila ottaa seuraava askel kohti mahdollista ammattilaisuraa, KeuPan pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

17-vuotias Anttoni Honka tekee Liiga-debyyttinsä JYP-paidassa − kaksi pelaajaa Mestikseen

LIIGA | 17.10.2017 12:44
JYPin nuori lupaus Anttoni Honka saa ensimmäisen näytönpaikkansa Liigassa, kun 17-vuotias luistelee joukkueen puolustuksessa SaiPa-ottelussa. lue lisää

JYP lainaa hyökkäysvoimaa KeuPasta

LIIGA | 16.10.2017 12:55
JYP lainaa KeuPa-hyökkääjä Markus Jokisen riveihinsä toistaiseksi. lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

KeuPa kahden yhteistyöseuran ristitulessa

MESTIS | 26.9.2017 14:00
KeuPa HT on uudenlaisen tilanteen edessä, kun seura solmi Lukko-yhteistyön lisäksi yhteistyösopimuksen myös JYPin kanssa. lue lisää

Kommentit

Teemu Huttu

KeuPa HT #9 L lh
s. 1991 Kiiminki
180CM / 79KG
SOPIMUS: 2018