Ketterä tekee ensi kaudella yhteistyötä Kotkan suuntaan.

jmatto

Ketterä ja Titaanit yhteistyöhön - "Arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista"

Mestikseen tulevaksi kaudeksi nostettu Imatran Ketterä ja Suomi-sarjajoukkue Kotkan Titaanit ovat solmineet ensi kautta koskevan seurayhteistyösopimuksen.

Ketterä ja Titaanit harjoittivat yhteistyötä jo viime kaudella, kun Ketterän pelaajia kävi pelaamassa kotkalaisryhmässä. Tulevalle kaudelle yhteistyö virallistettiin seurayhteistyösopimuksella.

− Saimme hyviä signaaleja yhteistyön toimivuudesta jo viime kauden aikana, joten tästä asiasta oli sen pohjalta helppoa lähteä Ketterän seurajohdon- ja valmennuksen kanssa keskustelemaan, etenkin kun arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen kertoi.

Yhteistyön tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä ja tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle peliaikaa Suomi-sarjassa tai Mestiksessä.

− Tämä on tärkeä steppi varsinkin nuoremmille pelaajillemme, jotka eivät vielä ole ihan valmiita isoon rooliin Mestiksessä. Saamme tällä yhteistyöllä lisäaikaa ajaa pelaajiamme sisään ja samoin Titaaneissa onnistuneilla pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia, totesi Ketterä-luotsi Maso Lehtonen.

− Olen aidosti aivan varma, että tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia niin harjoitusten kuin mahdollisesti myös pelienkin kautta sekä edetä sitä kautta urillaan eteenpäin, Piispanen summasi.

Lue myös

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Pois puheet heittopussista, Ketterä on enemmän kuin valmis Mestikseen

MESTIS | 26.9.2017 12:00
Konkurssiin menneen Hokin sarjapaikan perinyt Ketterä on alkavalla kaudella Mestis-kartan uusin tulokas. Imatralaisten satsaukset kahtena viime vuotena ovat valmistaneet huolellisesti seuraa Mestistä ja sen vaatimuksia varten. lue lisää

Titaanien Myyryläinen: ”Emme todellakaan ole mikään ylijuoksujoukkue”

Suomi-sarja | 23.9.2017 11:00
Kolmanteen Suomi-sarjakauteensa urallaan valmistautuva Ville Myyryläinen on yksi Kotkan Titaanien nuorekkaan miehistön meritoituneimpia pelimiehiä niin pelattujen pelien määrässä kuin ikänsäkin puolesta, vaikkei laitahyökkääjän mittarissa ole kuin vasta rapiat 23 vuotta elämänkokemusta. lue lisää

Ketterä täydensi maalivahtiosastoaan

MESTIS | 12.8.2017 12:23
Maalivahti Joonas Tiippana jatkaa Ketterässä myös ensi kaudella. lue lisää

Kommentit

Mikko Kettunen

Ketterä #12 L p
s. 1990 Imatra
178CM / 80KG
SOPIMUS: 2018