Ketterä tekee ensi kaudella yhteistyötä Kotkan suuntaan.

jmatto

Ketterä ja Titaanit yhteistyöhön - "Arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista"

Mestikseen tulevaksi kaudeksi nostettu Imatran Ketterä ja Suomi-sarjajoukkue Kotkan Titaanit ovat solmineet ensi kautta koskevan seurayhteistyösopimuksen.

Ketterä ja Titaanit harjoittivat yhteistyötä jo viime kaudella, kun Ketterän pelaajia kävi pelaamassa kotkalaisryhmässä. Tulevalle kaudelle yhteistyö virallistettiin seurayhteistyösopimuksella.

− Saimme hyviä signaaleja yhteistyön toimivuudesta jo viime kauden aikana, joten tästä asiasta oli sen pohjalta helppoa lähteä Ketterän seurajohdon- ja valmennuksen kanssa keskustelemaan, etenkin kun arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen kertoi.

Yhteistyön tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä ja tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle peliaikaa Suomi-sarjassa tai Mestiksessä.

− Tämä on tärkeä steppi varsinkin nuoremmille pelaajillemme, jotka eivät vielä ole ihan valmiita isoon rooliin Mestiksessä. Saamme tällä yhteistyöllä lisäaikaa ajaa pelaajiamme sisään ja samoin Titaaneissa onnistuneilla pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia, totesi Ketterä-luotsi Maso Lehtonen.

− Olen aidosti aivan varma, että tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia niin harjoitusten kuin mahdollisesti myös pelienkin kautta sekä edetä sitä kautta urillaan eteenpäin, Piispanen summasi.

Lue myös

Ketterän hyökkäykseen voimaa pohjoisesta

LIIGA | MESTIS | 18.4.2018 12:20
Kiekkokiertolaisena kauden 2017-18 viettänyt Aku Kestilä siirtyy Imatralle. lue lisää

Mestaruuksia voittanut ja pettymyksiä kokenut Ketterä-ikoni haluaa nähdä imatralaisen kiekon tulevaisuuden: "Kukaan ei odottanut mitään"

MESTIS | 12.4.2018 18:00
Mikko Kettunen ei ehkä isolle kiekkoyleisölle sano nimenä juurikaan. Peruspuolustaja, oman roolinsa nöyrästi hoitava 28−vuotias imatralaislähtöinen Ketterä-kasvatti ei otsikoissa loista, mutta paikallisille hän on taatusti iso nimi. lue lisää

Uusi aika alkoi syvältä − Ketterä ei lähtenyt pärjäämään Mestikseen "säkällä": "Uskottavuuden palauttaminen on ollut tärkein asia"

MESTIS | 27.3.2018 18:00
Kuka muistaa Suomi-sarjan jääkiekkokauden 2012−13? Se alkoi Mestiksen tämän kauden valopilkun eli Imatran Ketterän osalta kymmenen pelin tappioputkella, edeltävät harjoitusottelutkin päättyivät mollivoittoisesti. Peleissä kävi noin 150 silmäparia, eikä tuote ollut uskottava. lue lisää

Ketterän ensi kauden joukkue rakentuu − Lipiäinen ja Mesikämmen uusina vahvistuksina

MESTIS | 27.3.2018 17:03
Ketterä vahvisti ensi kauden hyökkäystään Valtteri Lipiäisellä ja puolustustaan Konsta Mesikämmenellä. Joukkue teki myös jatkosopimuksen usean pelaajan kanssa. lue lisää

Twitterin kautta bongattu Mestiksen valopilkun luotsi on ihmistuntija, joka hyväksyy virheet: "Siitä kaikki lähtee"

MESTIS | 23.3.2018 15:00
Ketterän puolivälieriin Mestiksen debyyttikaudella luotsannut täysipäiväinen päävalmentaja Maso Lehtonen on avoimuuteen ja vuorovaikutukseen pyrkivä ihmistuntija. Hän ei räyhää pelaajilleen kopissa häviöpelin jälkeen. Lehtosen Ketterässä saa mokata, muttei toistaa samoja virheitä, jos niistä ei opi. Vasta 29-vuotias päävalmentaja näkee, että urheilu on mahdollisuus. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Raine Räisänen

Titaanit #33 R p
s. 1978 Anjalankoski
176CM / 77KG
SOPIMUS: 2013