Ketterä tekee ensi kaudella yhteistyötä Kotkan suuntaan.

jmatto

Ketterä ja Titaanit yhteistyöhön - "Arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista"

Mestikseen tulevaksi kaudeksi nostettu Imatran Ketterä ja Suomi-sarjajoukkue Kotkan Titaanit ovat solmineet ensi kautta koskevan seurayhteistyösopimuksen.

Ketterä ja Titaanit harjoittivat yhteistyötä jo viime kaudella, kun Ketterän pelaajia kävi pelaamassa kotkalaisryhmässä. Tulevalle kaudelle yhteistyö virallistettiin seurayhteistyösopimuksella.

− Saimme hyviä signaaleja yhteistyön toimivuudesta jo viime kauden aikana, joten tästä asiasta oli sen pohjalta helppoa lähteä Ketterän seurajohdon- ja valmennuksen kanssa keskustelemaan, etenkin kun arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen kertoi.

Yhteistyön tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä ja tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle peliaikaa Suomi-sarjassa tai Mestiksessä.

− Tämä on tärkeä steppi varsinkin nuoremmille pelaajillemme, jotka eivät vielä ole ihan valmiita isoon rooliin Mestiksessä. Saamme tällä yhteistyöllä lisäaikaa ajaa pelaajiamme sisään ja samoin Titaaneissa onnistuneilla pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia, totesi Ketterä-luotsi Maso Lehtonen.

− Olen aidosti aivan varma, että tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia niin harjoitusten kuin mahdollisesti myös pelienkin kautta sekä edetä sitä kautta urillaan eteenpäin, Piispanen summasi.

Lue myös

Joona Jääskeläinen Jatkoajan valinta Mestiksen joulukuun pelaajaksi: ”Yhden maalin pelit alettiin saada käännettyä voitoiksi”

MESTIS | 11.1.2018 10:43
Jatkoajan Mestis-toimitus valitsi joulukuun pelaajaksi Imatran Ketterän Joona Jääskeläisen. Jääskeläinen summasi joulukuun kahdeksaan otteluun yhteensä 14 (7+7) tehopistettä. Ketterä oli läpi joulukuun huimassa lennossa. lue lisää

Kolme toivetta: Imatralta maalintekijätilaston välikatto Nevadaan ja peräluukku kiinni

MESTIS | 22.12.2017 18:00
Täksi kaudeksi Mestikseen noussut Imatran Ketterä on yllättänyt monet ennakkoluulottomuudellaan ja iskukyvyllään. Joukkue on yksi potentiaalisia menestyjiä kevätkauttakin ajatellen. lue lisää

HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä

LIIGA | MESTIS | 11.12.2017 15:13
HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. lue lisää

Ketterän Samuli Tanhua suihkuun alle minuutissa

MESTIS | 1.12.2017 19:01
Turussa pelattavassa TUTOn ja Ketterän välisessä ottelussa nähtiin ulosajo lähes heti aloituskiekon jälkeen. lue lisää

Jokipoikien Koivisto taklasi itsensä suihkuun

MESTIS | 15.11.2017 19:19
Jokipoikien hyökkääjä Mika Koiviston ottelu Ketterää vastaan päättyi avauserän lopulla päähän kohdistuneesta taklauksesta tulleeseen ulosajoon. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jesse Peltonen

Titaanit #18 L h
s. 1991 Heinola
188CM / 105KG
SOPIMUS: Laina