Karri Rämö ja Ville Leino HPK:hon

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho julkisti perjantaina ensimmäiset uudet pelaajat tulevalle kaudelle, kun Karri Rämö ja Ville Leino raapustivat nimensä sopimuspaperiin. Rämön sopimus on kolmen vuoden mittainen ja Leinon kaksivuotinen.

HPK saa riveihinsä kaksi nuorta pelaajaa, joista Kerho odottaa vastuunkantajia. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoi miesten olleen haluttua tavaraa siirtomarkkinoilla.

Karri Rämön perässä oli useita seuroja ja myös Ville Leinolla oli ottajia. Onneksi kaverit valitsivat HPK:n.

Tolppien väliin astuva Rämö korvaa Mika Norosen toisen nuoren vahdin Miika Wiikmanin aisaparina. Niin Rämö kuin Wiikmankin pelasivat viime kaudella tulokaskautensa, ja kumpikin vahti vakuutti osaamisellaan.

– Meillä on kaksi nuorta huipputason veskaria tässä nyt, joten luvassa on terve kilpailutilanne. Molemmat ovat liigassa nyt vuoden pelanneet ja tietävät mitä se on, joten varsin luottavaisin mielin tässä ollaan, Korpela näki.

Ilveksestä HPK:hon vaihtava Ville Leino täydentään Kerhon sentterikaartin. Leino on kiekollisesti taitava pelaaja, jonka pelinlukutaito on erinomainen. Fysiikassa mies kuitenkin jää vielä hieman muiden jalkoihin.

– Sentteriosasto alkaa olla nyt täynnä, kun katsoo nimiä Jani Keinänen, Ville Leino, Juha-Pekka Loikas ja Jukka Voutilainen ihan aakkosjärjestyksessä. Kukin voi sitten laittaa niitä senttereitä haluamaansa järjestykseen, mutta valmentajastahan se aina lopulta kiinni on missä marssijärjestyksessä mennään, Korpela päätti.

Kerhon liigaryhmään liittyy myös seuran A-junioreista laitahyökkääjä Jari Sailio. Sailion sopimus HPK:n kanssa on kolmevuotinen.

Aktiivisesti taklaava 19-vuotias laituri on ikävä vastustaja kaukalossa. Petteri Wirtasen ohella toinen HPK:sta nuorten maajoukkueeseen päässyt Sailio pystyy myös maalintekoon, ja muistuttaa pelityyliltään hyvin paljon hämeenlinnalaishyökkääjä Jyrki Louhea.

» Lähetä palautetta toimitukselle