Kanada rutiinivoittoon Slovakiasta

MAAJOUKKUE / Uutinen
Sam Steel ja Jordan Kyrou kuuluivat Kanadan tehomiehiin.
Kanada otti turnauksen toisen voittonsa rutiininomaisella esityksellä Slovakiaa vastaan. 52 kertaa laukonut Kanada voitti ottelun lopulta 6-0.

Sam Steel onnistui jo toisen kerran turnauksen aikana maalinteossa iskemällä kiekon maaliin neljännnellä peliminuutilla. Muita maaleja erässä ei nähty, mutta yleisöä säikäytti Jake Beanin raju törmäys laitaan. Carolina Hurricanesin vuoden takainen ykköskierroksen varaus pystyi kuitenkin palaamaan otteluun myöhemmin, eikä harventanut Kanadan puolustusta, josta puuttui jo Kale Clague. Clague oli loukannut jalkaansa Suomea vastaan blokatessaan laukausta.

Jordan Kyroun komea soolo lisäsi kanadalaisjohtoa heti toisen erän alussa, ja erän aikana maalinteossa onnistuivat myös Jonah Gadjovich ja Taylor Raddysh.

Maxime Comtois hyödynsi Adam Ruzickan kiekonmenetyksen laukomalla rystyltä Kanadan viidennen maalin. Gadjovich onnistui vielä toistamiseen, joten Kanada vei pisteet tennislukemin.

Neljä kanadalaispelaajaa keräsi vähintään kaksi tehopistettä. Kyrou antoi maalinsa lisäksi kaksi syöttöpistettä ja nousi siten tehokkaimmaksi pelaajaksi. Gadjovichille merkittiin tehot 2+0 ja Steelille 1+1. Cale Makar merkkautti itselleen kaksi syöttöpistettä.