KalPan pelaajatilanne selkiytymässä

MESTIS / Uutinen
Kuopiolainen KalPa testaa yhtä hyökkääjää ja yhtä puolustajaa tulevissa harjoitusotteluissaan. Hyökkääjä on Iisalmesta tullut Sami Haataja. Hänelle on kaavailtu kiekollisen laitahyökkääjän roolia, lähinnä Mikko Honkosen korvaajana. Haataja antaa vielä lisänäyttöjä ainakin yhdessä pelissä. Pelaajarinkiin liittynyt puolustaja on joensuulainen Miika Haapala. Haapala tuo KalPan takalinjoille kaivattua kokemusta. Hän on pelannut urallaan yhteensä 242 runkosarjapeliä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Sopimuksettomista puolustajista Samuli Suhonen ja Vesa Ek vahvistavat todennäköisesti KalPaa koko kauden. Suhosen pelaajaoikeudet omistaa helsinkiläinen Jokerit. KalPan ensimmäisissä harjoitusotteluissa esiintyneet Antti Tirkkonen ja Markku Ikonen eivät pelaa joukkueessa kaudella 01/02. Tirkkonen on jo siirtynyt Savonlinnaan, jossa hän on pelannut yhdessä Sapkon harjoitusottelussa. Puolustajakonkari Veli-Pekka Pekkarisen pelaaminen KalPassa on edelleen epävarmaa. Hänen työpaikkansa on Iisalmessa. Pekkarinen on ammatiltaan poliisi. Jos Pekkarinen saa työssään siirron Kuopioon tai sen lähistölle, on hän päävalmentaja Korkiakoskelle mieluinen vahvistus.

Raumalla Lukon testissä olevan keskushyökkääjä Tatu Miettisen sopimustilanne ratkeaa perjantaina. Miettinen pelasi maanantaina Lukon joukkueessa Rinkelinmäellä HPK:n 12-1 murskavoittoon päättyneessä ottelussa. Hän syötti Lukon ainoan maalin.

KalPa jatkaa harjoituspelejään Sapkoa vastaan torstaina 6.9. Kuopiossa. Lauantaina 8.9. KalPa kohtaa Diskoksen Jyväskylässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle