KalPa julkisti pelaajasopimuksia

MESTIS / Uutinen
Tanskan pääsarjassa kolme viime kautta pelannut laitahyökkääjä Sami Simonen tekee paluun KalPan paitaan. Simosen lisäksi KalPa saa ensi kaudeksi toisenkin kokeneen vahvistuksen, kun viime kauden työkiireiden vuoksi väliin jättänyt puolustajakonkari Veli-Pekka Pekkarinen liittyy Mika Pieniniemen valmentaman joukkueen vahvuuteen. 32-vuotias Pekkarinen on tulevalla kaudella myös KalPan kakkosvalmentaja. Muut KalPan tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa julkistetut vahvistukset ovat Kokkolan Hermeksestä palaava puolustaja Juho Kuronen, sekä laitahyökkääjät Jarno Niinimäki (Hermes) ja Henri Huohvanainen (Jokipojat).

KalPalla on nyt yhteensä 16 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkoon haetaan vielä ainakin yhtä kokenutta keskushyökkääjää.

KalPan sopimustilanne 6.8.2002.

Maalivahdit: Ari Luostarinen ja Juha Kauhanen.

Puolustajat: Juho Kuronen, Jyrki Tirkkonen, Veli-Pekka Pekkarinen ja Pekka Parviainen.

Hyökkääjät: Matias Miettinen, Jarno Niinimäki, Jere Kolari, Henri Huohvanainen, Sami Simonen, Tero Varonen, Saku Kekäläinen, Marko Ahosilta, Simo Vidgren ja Matti Tiihonen.

Lisäksi harjoitusringissä ovat mukana puolustajat Vesa Ek, Samuli Suhonen, Antti Hintikka, Juha Alastalo ja Jussi Savolainen sekä hyökkääjät Jani Väänänen, Antti Riekkinen, Tuomo Litmanen ja Vesa Reinikainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle