Kalliolalle jatkosopimus Jukureihin

MESTIS / Uutinen
Kalliola aloittaa kolmannen kautensa Jukureissa.
Kuva © Antti Varonen
Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Joonas Kalliolan kanssa. Seuran urheilujohtajana toiminut Tommi Kerttula puolestaan kertoi jättävänsä seuran tulevan kauden jälkeen.

Joonas Kalliolan sopimus Jukureiden kanssa on yksivuotinen. Viime kaudella 60 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa yhteensä tehot 13+12 koonnut Kalliola muistetaan myös Suomen jääkiekkohistorian pisimmän ottelun voittomaalista pudotuspeliottelussa Hokkia vastaan, joka ratkesi ajassa 151.31.

− Joonaksella oli muitakin vaihtoehtoja ja on hienoa, että Joonas jatkaa Jukureissa. Hän pelasi nousujohteisen kauden, jonka huippuna oli Mestis-mestaruuden lisäksi Suomen ennätyspelissä voittomaalin tekeminen, kertoi Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen.

− Joonaksella on paljon sellasia ominaisuuksia, jotka voi tehdä hänestä tulevaisuudessa suomalaisen huippupelaajan. Hän on isokokoinen, riittävän taitava ja älykäs.

Tiistaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa seuran pelaajakoordinaattorina ja urheilujohtajana viimeiset kolme kautta toiminut Tommi Kerttula puolestaan kertoi jättävänsä tehtävänsä tulevan kauden päätteeksi.

− Päätös perustuu henkilökohtaisiin syihin ja se on alkuperäisen suunnitelman mukainen, Kerttula totesi.

− Rekrytoijana tunnen vastuuni pelaajien ja valmentajien tulevaisuutta koskevista päätöksistä ja siksi heidän on hyvä tietää muutoksista hyvissä ajoin. Avoimuus on tärkeää muutosprosessissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle