Kalle Sahlstedtista Lukon urheilujohtaja

LIIGA / Uutinen
Sahlstedtin pääsarjaura päättyi KalPassa vuonna 2010.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Lukko on nimennyt urheilujohtajakseen entisen liigakiekkoilijan Kalle Sahlstedtin. 43-vuotias Sahlstedt aloittaa toimessaan ensi kesänä.

Kalle Sahlstedt pelasi ensimmäiset liigaottelunsa kaudella 1991-92 ja murtautui vakiokokoonpanoon seuraavalla kaudella. Raumalla hän pelasi vuoteen 1997 asti, minkä jälkeen hän edusti maamme pääsarjassa myös TPS:ää, Kärppiä ja KalPaa. Uraan mahtui viisi mestaruutta, kolme TPS:ssä ja kaksi Kärpissä. Hän pelasi myös Ruotsissa HV71:n riveissä.

Lukolla ei ole ollut urheilujohtajaa aiemmin, vaan pesti on uusi. Urheilujohtajan tärkein tehtävä on päivittäisen toiminnan kehittämisessä, mutta samalla johtaa myös pelaajakartoitusta.

− Urheilujohtajan tehtävänä on kehittää sitä pelaajapolkua, jonka tavoitteena on kasvattaa entistä enemmän omia lahjakkaita nuoria pelaajia Liiga-tasolle. Lisäksi urheilujohtaja antaa toimitusjohtajallemme lisää aikaa keskittyä muun liiketoiminnan kehittämiseen. Kalle on täsmävalinta tähän vaativaan johtajan tehtävään ja tiedämme hänen persoonansa ja kokemuksensa tukevan tulevia urheilullisia haasteita, Rauman Lukon hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi sanoo.

− Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja lähden tähän pestiin erittäin motivoituneena. Nykyinen työni Turun Seudun Urheiluakatemiassa on hyvä ja minulla on vakivirka, joten ei tästä ihan mihin tahansa lähdettäisi. Tämä oli juuri oikealla tavalla hyvä, kova ja haastava paikka, sellainen jossa tiedän haluavani olla mukana, Sahlstedt kommentoi itse pestiään.

» Lähetä palautetta toimitukselle