Kalle Konsti kiekkoilee jatkossakin pässipaidassa

MESTIS / Uutinen
SaPKo julkisti jälleen yhden jatkosopimuksen lisää, kun joukkueen viime kauden paras maalintekijä Kalle Konsti päätti jatkaa savonlinnalaisten riveissä myös tulevalla Mestis-kaudella 2008-2009.

Jo ammoisista Suomi-sarja-ajoista lähtien SaPKon tehohyökkääjien joukkoon kuulunut Kalle Konsti aloittaa ensi syksynä jo kuudennen kautensa pässipaitojen edustusmiehistössä. SaPKo ja Konsti allekirjoittivat 1-vuotisen jatkosopimuksen tulevasta Mestis-kaudesta 2008-2009.

– Kalle on meille tärkeä maalintekijä. Hän kuuluu sarjaan kokeneet pelaajat, jotka varmasti tulevalla kaudella hyötyvät nuorennusleikkauksestamme, toteaa SaPKon toimitusjohtaja Markku Piirinen.

Päättyneellä pelisesongilla SaPKon kokeneeseen kaartiin kuuluva 28-vuotias pistelinko kasasi runkosarjassa 44 ottelussa tehot 19+14, jääden kuitenkin kokonaan pisteittä kolmessa pudotuspelikamppailussa.

– Hän on ehdottomasti Mestiksen kärkipelaajia, ei vain tehoilla mitattuna vaan myös kiekottomana ja on myös ylivoimapelaajien ehdotonta eliittiä. Joukkue tarvitsee hänen kaltaistaan ratkaisijaa, joka tekee juuri niitä oikeita ratkaisuja kun niitä eniten odotamme, tuumii Piirinen.

SaPKolla on tällä hetkellä kasassa yhteensä 14 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle, sekä Lauri Lintusen ja Petri Tiaisen try-out-pahvit.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös