Kalifornian ulkoilmaottelut saavat jatkoa

NHL / Uutinen
Los Angeles Kings kohtaa helmikuussa 2015 San Jose Sharksin ulkoilmassa.
Kuva © Getty Images
Los Angeles Kings ja San Jose Sharks kohtaavat ulkoilmaottelussa Santa Clarassa uudella Levi's Stadiumilla helmikuussa 2015.

NHL:n viime kaudella alkanut Stadium Series-sarja saa jatkoa tulevalla kaudella, kun Los Angeles Kings ja San Jose Sharks kohtaavat Santa Clarassa sijaitsevalla Levi's Stadiumilla 21. helmikuuta 2015. Kyseessä on toinen kerta peräkkäin, kun NHL:n ulkoilmaottelu pelataan Kaliforniassa. Viime kaudella Kings ja Anaheim Ducks kohtasivat 54 000 katsojan edessä Los Angelesin Dodger Stadiumilla pelatussa ottelussa, jonka Kings vei lukemin 3-0. 

Kings ja Sharks ovat viime aikoina pelanneet varsin tiukkoja ja tasaisia otteluita. Viime kaudella joukkueet kohtasivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja Kings vei sarjan 4-3, marssien lopulta aina mestaruuteen saakka.

- Jääkiekon kasvava innostus Kaliforniassa, viime kevään tiukka pudotuspelisarja näiden seurojen välillä ja Levi's Stadiumin modernit olosuhteet tuovat täysin uuden ulottuvuuden tähän peliin, NHL:n komissaari Gary Bettman totesi tiedotteessa.

Tuleva ulkoilmaottelu on järjestyksessään neljästoista. 

 

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle