Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä

K-Vantaa purki kolme sopimusta – Lostedt koeajalle

Kiekko-Vantaan hyökkääjät Toni Jeskanen ja Mikko Siren poistuvat vantaalaisten vahvuudesta. Jo aiemmin kerrottiin Martin Tuomisen siirtyvän TuToon. Alkukauden ilman pelipaikkaa ollut Patrik Lostedt liittyy Kiekko-Vantaaseen try-out-sopimuksella.

Ihmiskuulaksi kuvailtu Patrik Lostedt, 29, kiekkoili Vantaalla aiemmin vuosina 2003–2005. Hän nousi Vantaalta lähdettyään SM-liigaan Helsingin IFK:ssa Doug Sheddenin valmennuksessa.

Tammikuussa 2007 Lostedt siirtyi seuraavaksi Espoo Bluesiin, jota hän edusti neljä kautta. Viime kausi Bluesissa päättyi ilman jatkosopimusta, joten Lostedt oli kesän ja syksyn vailla seuraa.

HIFK:n kasvatti pelasi Vantaalla aiemmin puolustajana. Nykyään Lostedt tunnetaan laitahyökkääjänä, jonka heikko pelillinen osaaminen on kehittynyt, mutta toistuneet polvivammat ovat vaivanneet miestä.

Hyökkääjien Toni Jeskasen, Mikko Sirenin ja Martin Tuomisen sopimukset purettiin Kiekko-Vantaan tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä. Edellä mainitusta kolmikosta Tuominen löysi heti itselleen uuden seuran ja siirtyi TuTon riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue myös

Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa putosi jo puolivälierissä

MESTIS | 18.3.2018 11:53
Kiekko-Vantaan kausi oli kaksijakoinen. Tappio ja kesäloman alkaminen puolivälierissä oli nähtävissä jo pitemmän aikaa. Joukkueella oli vaikeuksia pelata voittoisasti omassa kotikaukalossa. Lohipaidat pelasivat paremmin vieraissa kuin kotona. lue lisää

Vantaalle alkoholin anniskelualue katsomoon

MESTIS | 17.3.2018 4:09
Tikkurilan Urheilupuiston jäähalliin perustetaan ensimmäisenä Suomessa alkoholin anniskelukatsomo. Maaliskuussa voimaan tulleen alkoholilain mukaan täysi-ikäisille tarkoitetulla anniskelualueella voidaan käyttää alkoholia. lue lisää

Jo toinen ulosajo Kupittaalla! - Juuselalle pelirangaistus keihästämisestä

MESTIS | 12.3.2018 20:43
TUTOn Aki Juusela sai pelirangaistuksen keihästämisestä heti päätöserän aloituksen jälkeen. lue lisää

K-Vantaa−TUTO-sarjassa jälleen ulosajo - lohipaitojen Pyykkönen suihkuun

MESTIS | 12.3.2018 20:11
K-Vantaan Joel Pyykköselle tuomittiin pelirangaistus korkeasta mailasta. lue lisää

Luceniuksen pudotuspeliavaus päättyi ennen aikojaan - potkaisemisesta suihkun puolelle

MESTIS | 10.3.2018 18:45
Ensimmäinen puolivälieräottelu TUTOn ja Kiekko-Vantaan välillä päättyi TUTO-kapteeni Niclas Luceniuksen osalta ulosajoon. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Toni Jeskanen

s. 1987 Vantaa
178CM / 70KG
SOPIMUS: 2014