Kärppien sairaslista piteni

LIIGA / Uutinen
Kärppien terveystilanne ei ota helpottuakseen. Joukkueen tshekkitaitureiden lisäksi sairaslistalle liittyivät maalivahti Markus Korhonen ja laitahyökkääjä Antti Aarnio.

Molemmat loukkaantuivat 14. joulukuuta pelatussa ottelussa Jokereita vastaan. Maalivahti Korhonen loukkasi toisen erän alussa maalinedustaruuhkassa nivusensa ja on sivussa noin kuukauden. Korhonen palaa liigakentille aikaisintaan tammikuun puolenvälin aikoihin.

Samassa ottelussa loukkaantui myös Kärppien voimahyökkääjä Antti Aarnio. Aarnio taklasi ensimmäisessä erässä Jokereiden puolustajaa Antti-Jussi Niemeä sillä seurauksella, että hänen polvensa eturistiside meni poikki. Aarnio leikataan ja hän pelaa aikaisintaan kahden kuukauden päästä helmikuussa.

Kärppien tshekkihyökkääjille kuuluu puolestaan hyvää. Kotimaassaan joulunvietossa olevat Petr Ton ja Petr Tenkrat palaavat Ouluun tapaninpäivänä ja seuraavana päivänä molempien murtuneet kädet kuvataan. Mikäli joukkueen lääkäri antaa peliluvan saattavat molemmat olla pelikunnossa jo liigan jatkuessa 28. joulukuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle