Koivisto pelasi viime kaudet HPK:ssa.

Timo Savela

Kärpille kokemusta hyökkäykseen - Juha Koivisto siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Juha Koiviston kanssa. Samalla joukkue tiedotti koeajalla olleen Kristian Kankaan poistuvan joukkueesta.

Juha Koivisto pelasi jo alkukaudesta pätkäsopimuksella Iso-Britannian pääsarjassa Sheffield Steelersissä. 33-vuotias laitahyökkääjä viimeisteli joukkueessa kahdeksassa ottelussa yhden täysosuman.

Liigassa Koivisto kiekkoili neljä edelliskautta HPK:ssa. Viime kaudella hän tehtaili 37 runkosarja ja- pudotuspeliottelussa tehot 6+3. Liigassa Koivisto on edustanut HPK:n lisäksi SaiPaa ja liigaotteluita hänellä on vyöllään kaikkiaan 341.

Vantaalaislähtöisellä laitahyökkääjällä on myös 357 ottelun kokemus Mestiksestä, jossa hän pelasi Jukureissa, Kiekko-Vantaassa sekä Sportissa.

− Juha tulee täydentämään alempia ketjuja Sami Anttilan ja Otto Karvisen loukkaantumisten myötä. Hän on erinomainen joukkuepelaaja ja tulee tuomaan lisää vaihtoehtoja rosteriimme, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärpät kertoi myös, että koeajalla joukkueessa ollut hyökkääjä Kristian Kangas ei jatka oululaisryhmässä. 24-vuotias hyökkääjä esiintyi kärppäpaidassa kolmessa ottelussa ilman tehopisteitä.

− Meillä ei ollut Kristianille tarjolla kehittymisen kannalta riittävää roolia, joten koimme parhaana vaihtoehtona päästää hänet etsimään pelipaikkaa muualta, Aho totesi.

Lue myös

Kärppien kauden 2017-2018 joukkue rakentuu suurin harppauksin

LIIGA | 18.4.2017 10:48
Kärpät on solminut lukuisia pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle. Uusien tulokkaiden lisäksi myös osa päättyneen kauden pelaajista jatkaa joukkueessa. lue lisää

Mikko Niemelä jatkaa Kärpissä

LIIGA | 9.12.2017 20:52
Puolustaja Mikko Niemelä on solminut jatkosopimuksen Kärppien kanssa. Niemelän sopimus kattaa tulevan kauden. lue lisää

Veini Vehviläiselle jatkosopimus Kärppiin

LIIGA | 9.12.2017 18:49
Veini Vehviläinen on tehnyt jatkosopimuksen nykyisen seuransa Oulun Kärppien kanssa. Uusi sopimus päättyy kauteen 2019-2020. lue lisää

HIFK:n päätöserän nousu ei riittänyt - Kärpille jatkoaikavoitto ulkoilmaottelussa

LIIGA | 5.12.2017 23:11
Tiistai-iltana Helsingin Kaisaniemessä HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa. Ottelu oli monivaiheinen, ja kotijoukkueelta nähtiin hieno nousu. Lopulta Kärpät otti voiton jatkoajalla lukemin 4−3. lue lisää

Bäckström torjuu HIFK:n maalilla - Kärppien kokoonpanossa pieni muutos

LIIGA | 5.12.2017 13:02
HIFK ja Kärpät kohtaavat tiistai-iltana ulkoilmaottelussa Helsingin Kaisaniemessä. Kotijoukkueen maalilla pelaa lauantaina Mikkelissä nollapelin torjunut Niklas Bäckström. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Kristian Kangas

RoKi #16 R h
s. 1993 Oulu
186CM / 75KG
SOPIMUS: 2018