Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Davis vaihtaa ensi kaudella kärppänutun ylleen.

Antti Romsi - http://www.romsi.net

Kärpät teki kolme pelaajahankintaa SaiPasta

Hallitseva Suomen mestari Kärpät tiedotti maanantaina kolmesta uudesta pelaajahankinnasta. Kärppien paitaa ensi kaudella kantavat SaiPaa viime kaudella edustaneet puolustajat Dan Spang ja Ryan Glenn sekä hyökkääjä Patrick Davis.

Jokainen pelaaja solmi Kärppien kanssa kahden kauden mittaisen sopimuksen.

− Dan Spang ja Ryan Glenn ovat pelanneet Liigassa isoissa rooleissa ja uskomme heidän pystyvän samaan Kärpissä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho uusia puolustajahankintoja.

Glenn esiintyi viime kaudella SaiPan riveissä 59 runkosarjan ottelussa, joissa syntyi yhdeksän maalia sekä 21 syöttöä.

Spang on edustanut Suomessa SaiPan lisäksi HPK:ta. Otteluita vyölle on kertynyt yhteensä 73 ja tehopisteitä 26.

Viime kaudella ahkerasti vastustajien maaliverkkoja pöllyttäneen Patrick Davisin saaminen Kärppien vahvuuteen on myös mieluinen asia urheilutoimenjohtajalle. 

− Davis tuo luisteluvoimaisena pelaajana hyökkäykseemme suoraviivaisuutta ja tehokkuutta maalintekoon, kommentoi Aho puolestaan hyökkääjä Davisin hankintaa. 

Sekä laitahyökkääjänä että keskushyökkääjänä pelaamaan kykenevä Davis viimeisteli viime kaudella runkosarjassa 22 maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Uusien pelaajahankintojen lisäksi Kärpät tiedotti, että se on solminut kolmevuotisen sopimuksen Kärppien A-junioreissa viime kaudella pelanneen Vili Saarijärven kanssa.

Lue myös

Mikael Ruohomaa avasi Kärppien maalihanat − "Oli jopa ylilatausta tämän odottelun takia"

LIIGA | 21.3.2018 7:00
Oulun Kärppien Mikael Ruohomaa jatkoi pistetehtailua heti ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Ässiä vastaan. Pelin jälkeen mies jakoi kunniaa niin kanssapelaajille kuin vastustajilleen. lue lisää

Kärppien Manner ensimmäisen puolivälierän jälkeen: "Ei tästä pudotuspelihuumasta kannata liian isoa numeroa tehdä"

LIIGA | 20.3.2018 22:49
Oulun Kärpät otti kotonaan ensimmäisen voiton puolivälieräsarjassa Porin Ässiä vastaan. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli positiivisesti yllättynyt joukkueensa suorituksesta. lue lisää

Kärpät-Ässät: Patapaidat haastajana Kärppien kimppuun

LIIGA | 20.3.2018 7:00
Kärpät vei runkosarjan nimiinsä selvällä piste-erolla, mutta notkahti maaliskuun otteluissaan. Ässät puolestaan taisteli itsensä pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, jossa pudotti Lukon otteluvoitoin 2-0. Porilaiset lähtevät kärppäsarjaan selvinä altavastaajina, mutta näkyykö pelaamattomuus oululaisten otteissa? lue lisää

Kärpät-Ässät, taistelupari: Miika Koivisto vastaan Maksim Matushkin

LIIGA | 20.3.2018 7:00
Kärppien Miika Koivisto ja Ässien Maksim Matushkin taistelivat puolustajien pistepörssin voitosta, mutta kummaltakin se jäi saavuttamatta. Puolivälierissä molemmat ovat joukkueensa tärkeimpiä hahmoja. lue lisää

Vihellyksen jälkeen: Ennakkosuosikeillakin kompastuskivensä puolivälierissä − HIFK:lle jää käteen tyhjä arpa

LIIGA | 19.3.2018 14:00
Liigan puolivälierät ovat jo ovella, ja edessä on neljä toinen toistaan kiihkeämpää kamppailua paikasta neljän parhaan joukkoon. Mukana menossa ovat tietenkin Vihellyksen jälkeen -podcastista tutut toimittajat uusine analyyseineen ja sivaltavine tulkintoineen. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

JYPHIFK
"Jyväskylässä nähdään maaleja"
JYP ja HIFK tunnetaan joukkueiden hyökkäysvoimasta. Viimeisimmissä viidessä kohtaamisessa ei ole jääty kertaakaan alle kuuden maalin, mikä povaa maaleja myös puolivälieräavaukseen. Molemmilta joukkueilta löytyy maalipaikkoja avaavia haavoittuvuuksia puolustuspelaamisesta, ja näitä käytetäänkin hyväksi. JYP pyrkii kotijoukkueena määrittämään rytmiä, mikä avaa maalipaikkoja enemmän. Tätä kautta myös voitto tulee hurrikaaniryhmälle.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
TapparaKalPa
"KalPalla on yllätyspotentiaalia Tampereella"
Kaikki paineet Tapparan ja KalPan puolivälieräsarjassa on Tapparan leirissä. Tällainen tilanne on kuin luotu nuorelle ja itseluottamusta puhkuvalle kuopiolaisryhmälle, joka lähtee nälkäisenä haastajana tavoittelemaan välieräpaikkaa. Kaksi neljästä runkosarjakohtaamisesta eteni ylitöille, ja tämä kaava toistuu nytkin. Tapparan materiaalietu kääntää pienet marginaalit edukseen.
  • 2
  • 3
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Patrick Davis

s. 1986 Sterling, MI, USA
188CM / 92KG
VARAUS: 2005 New Jersey Devils 4. kierros #99