JYPin Virtanen palaa juurilleen TuToon

TuTo julkisti keskiviikkona neljä uutta pelaajasopimusta. JYPistä Turkuun palaavan Antti Virtasen lisäksi TuTon alkavan kauden nimilistaan voidaan kirjata Paul Erikssonin, Santeri Halmeen ja Matias Kuusiston nimet.

JYPissä Suomen mestaruuden ja SM-pronssin voittanut Antti Virtanen vahvistaa TuTo-hyökkäystä. 34-vuotias laituri palaa alkavaksi kaudeksi kasvattajaseuraansa, jossa Virtanen kiekkoili viimeksi kaudella 1996–1997.

Virtanen on pelannut pääosan 2000-luvusta JYPin paidassa, johon turkulaishyökkääjä siirtyi voitettuaan kaksi peräkkäistä SM-pronssia HPK:ssa vuosina 1998–2000. Viime kaudella Virtanen pelasi JYPissä 52 ottelua tehoin 7+12=19. Pudotuspeleissä Virtanen teki yhdeksässä ottelussa viisi (3+2) tehopistettä.

Virtasen lisäksi TuTo kertoi solmineensa sopimukset Paul Erikssonin, Santeri Halmeen ja Matias Kuusiston kanssa. Kolmikko antoi muutaman viikon try-out -jaksonsa aikana näyttöjä seurajohdolle TuTon "training campin" aikana.


Antti Virtanen jättää JYPin yhteensä kymmenen kauden jälkeen.

Lue myös

TUTO Hockey 2013-2014 – Ulkona kilpavarustelusta, muttei pelistä

MESTIS | 9.9.2013 7:00
Menneet kevät ja kesä ovat olleet kiireisiä TUTO Hockeyn toimistolla. Joukkuetta viime kaudella luotsanneen Juhani Tammisen siirryttyä jäältä parketille on seuraikonin maineen saavuttanut Ismo "Ika" Lehkonen ottanut ohjat käsiinsä. Kesän aikana on myös käynyt selväksi, että TUTO ei ole lähtenyt mukaan yhtä laajaan kilpavarusteluun kuin sen pahimmat kilpailijat. lue lisää

TUTOn maalille ja puolustukseen tärkeitä kiinnityksiä

MESTIS | 23.5.2013 15:19
TUTO Hockey ilmoitti torstaina, että joukkue on solminut jatkosopimuksia sekä hankkinut uusia pelaajia niin Suomesta kuin Atlantin takaakin. lue lisää

Kommentit

X

Antti Virtanen

TUTO #42 R lh
s. 1977 Turku
175CM / 71KG
SOPIMUS: 2015