JYPin toimitusjohtaja vaihtuu kauden jälkeen

LIIGA / Uutinen
Juhliiko JYP myös uuden toimitusjohtajan alaisuudessa?
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP tiedotti toimitusjohtaja Kari Tynin jättävän tehtävänsä kuluvan kauden jälkeen.

JYP tiedotti toimitusjohtaja Kari Tynin jättävän tehtävänsä kauden lopussa. Päätökseen ei liity dramatiikkaa, ja asiasta on sovittu jo vuosi sitten. Tyni on toiminut JYPin toimitusjohtajana vuodesta 2012 alkaen. Sitä ennen hän toimi vuodet 2007-2011 JYPin markkinointijohtajana. 

Tyni luopuu myös kesäkuussa jäsenyydestään JYPin hallituksessa ja noin viiden prosentin JYP-omistuksestaan.

− Henkilökohtaisesti minulla on tunne, että tämä on oikea ratkaisu, mutta ei missään nimessä helppo. En tiedä yhtään mitä teen tämän jälkeen, mutta tällä hetkellä en ajattele sitä. Nyt lyödään viimeisetkin voimavarat peliin loppukauden osalta, kommentoi Tyni lehdistötilaisuudessa. 

Tyni jatkaa tehtävässään tällä tietoa huhtikuun loppuun, mutta tarvittaessa juhannukseen asti. Hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen kommentoi myös lyhyesti, millaista toimitusjohtajaa JYP hakee tästä eteenpäin.

− Henkilöstöjohtaminen ja markkinoinnin sekä myynnin osaaminen on tärkeää. Urheilupuolen erikoisosaaminen ei ole niin oleellista, sillä se puoli on seurassa organisoitu hyvin, Seppänen kertoo. 

− Lähtökohtaisesti uutta toimitusjohtajaa haetaan organisaation ulkopuolelta, koska haluamme vähän uusia tuulia ja tuoreutta toimintaan, mitenkään oman organisaation väkeä aliarvioimatta, lisäsi Seppänen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle