Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Stråka on päässyt pelaamaan tällä kaudella uransa ensimmäiset Liiga-ottelut.

Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

JYPin nuoriso-osastolla tukku jatkosopimuksia

JYP solmi jatkosopimuksen kolmelle 19-vuotiaalle pelaajalleen, Anton Stråkalle, Samuli Ratiselle ja Roni Allénille.

Hyökkääjät Anton Stråka ja Samuli Ratinen sekä puolustaja Roni Allén jatkavat JYPissä kaksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy seuran optio kaudesta 2020−21.

Stråka on pelannut tällä kaudella niin Liigaa, Mestistä kuin A-nuorten SM-liigaakin. JYPissä hän on tehnyt 20 ottelussa tehopisteet 1+2, ja Peliitoissa neljässä ottelussa pisteet 0+2. A-nuorten SM-liigassa hän pelannut 37 ottelua tehden yhteensä 31 tehopistettä.

− Stråka on tunnollinen, kookas ja vahva "kahden suunnan" sentteri, joka teki jo 14 vuoden iässä rohkeita valintoja jääkiekkounelmiensa saavuttamisen vuoksi. Anton on hoitanut hommansa tyylikkäästi Jyväskylässä myös siviilissä, ja ylioppilaslakkia sovitellaan päähän tänä keväänä, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Ratisen ja Allénin kaudet ovat kuluneet Stråkan tavoin pitkälti A-nuorten SM-liigassa. Molemmat ovat kuitenkin pelanneet kauden aikana Mestistä RoKissa ja KeuPassa, ja kumpikin on päässyt esiintymään myös JYPin Liiga-joukkueessa.

− Ratinen on tehokas hyökkäysalueen artisti, joka tekee kovasti hommia myös kokonaisvaltaisen pelinsä kehittymisen eteen. Urheilijana Samuli on ottanut harppauksia eteenpäin viimeisen pelikauden aikana, Holtari kommentoi.

Lue myös

Ratisen aika kävi pitkäksi niin debyytin alla kuin itse pelissäkin: "En ole hirveämmin kymppejä ottanut"

LIIGA | 30.1.2018 21:36
JYP esitteli liigayleisölle uuden lupauksen tiistaina, kun Samuli Ratinen piirsi ensimmäiset luistiminpiirtonsa liigajäille. Debyyttiin mahtui moninaisia vaiheita. lue lisää

JYPin takalinjoilla kaksi liigadebytanttia

LIIGA | 8.9.2017 13:30
Kauan odotettu liigakausi potkaistaan käyntiin perjantaina seitsemän ottelun voimin. Jyväskylässä nähdään kaksi liigadebytanttia. lue lisää

Liigan pistepörssiin iski historiallinen harvainvalta – Kärpät, JYP ja TPS dominoivat

LIIGA | 16.3.2018 7:00
Liigan runkosarjan pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon pääsi tällä kaudella pelaajia vain neljästä joukkueesta. Samanlaista harvainvaltaa ei ole nähty tällä vuosituhannella. lue lisää

JYP solmi jatkosopimuksia puolustajilleen - Ikonen ja Lindroos jatkavat Jyväskylässä

LIIGA | 11.3.2018 21:27
Ossi Ikonen ja Alex Lindroos ovat solmineet JYPin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. lue lisää

Yonkman puolusti joukkuettaan iskuin: "Jos hän haluaa puhua, se sopii minulle hyvin"

LIIGA | 8.3.2018 21:57
JYPin ja Ässien välinen ottelu oli varsin lämmin mittelö pudotuspelien hengessä. JYP nappasi pisteet 4-2-voitolla, mutta se ei noussut ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

SaiPaPelicans
"SaiPa käyttää kotietunsa"
SaiPa saa kotikentästään huomattavan edun otteluun. Runkosarjan aikana joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa kolmesti, pisteet menivät Sputnikeille 7-2. Joulutauon jälkeen SaiPa on pelannut viisitoista ottelua, joista joukkue on hävinnyt vain neljä. Pelicansin vierassaldo on synkkä. Kymmenestä viimeisestä vieraspelistään joukkue on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Anton Stråka

JYP #12 L h
s. 1998 Uusikaarlepyy
190CM / 87KG
SOPIMUS: 2020 (2021)