Stråka on päässyt pelaamaan tällä kaudella uransa ensimmäiset Liiga-ottelut.

Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

JYPin nuoriso-osastolla tukku jatkosopimuksia

JYP solmi jatkosopimuksen kolmelle 19-vuotiaalle pelaajalleen, Anton Stråkalle, Samuli Ratiselle ja Roni Allénille.

Hyökkääjät Anton Stråka ja Samuli Ratinen sekä puolustaja Roni Allén jatkavat JYPissä kaksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy seuran optio kaudesta 2020−21.

Stråka on pelannut tällä kaudella niin Liigaa, Mestistä kuin A-nuorten SM-liigaakin. JYPissä hän on tehnyt 20 ottelussa tehopisteet 1+2, ja Peliitoissa neljässä ottelussa pisteet 0+2. A-nuorten SM-liigassa hän pelannut 37 ottelua tehden yhteensä 31 tehopistettä.

− Stråka on tunnollinen, kookas ja vahva "kahden suunnan" sentteri, joka teki jo 14 vuoden iässä rohkeita valintoja jääkiekkounelmiensa saavuttamisen vuoksi. Anton on hoitanut hommansa tyylikkäästi Jyväskylässä myös siviilissä, ja ylioppilaslakkia sovitellaan päähän tänä keväänä, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Ratisen ja Allénin kaudet ovat kuluneet Stråkan tavoin pitkälti A-nuorten SM-liigassa. Molemmat ovat kuitenkin pelanneet kauden aikana Mestistä RoKissa ja KeuPassa, ja kumpikin on päässyt esiintymään myös JYPin Liiga-joukkueessa.

− Ratinen on tehokas hyökkäysalueen artisti, joka tekee kovasti hommia myös kokonaisvaltaisen pelinsä kehittymisen eteen. Urheilijana Samuli on ottanut harppauksia eteenpäin viimeisen pelikauden aikana, Holtari kommentoi.

Lue myös

Ratisen aika kävi pitkäksi niin debyytin alla kuin itse pelissäkin: "En ole hirveämmin kymppejä ottanut"

LIIGA | 30.1.2018 21:36
JYP esitteli liigayleisölle uuden lupauksen tiistaina, kun Samuli Ratinen piirsi ensimmäiset luistiminpiirtonsa liigajäille. Debyyttiin mahtui moninaisia vaiheita. lue lisää

JYPin takalinjoilla kaksi liigadebytanttia

LIIGA | 8.9.2017 13:30
Kauan odotettu liigakausi potkaistaan käyntiin perjantaina seitsemän ottelun voimin. Jyväskylässä nähdään kaksi liigadebytanttia. lue lisää

JYPin kärkihyökkääjät Puustinen ja Nättinen siirtyvät KHL:ään − "JYP avasi minulle mahdollisuuden maailmalle"

LIIGA | KHL | 23.4.2018 20:14
JYPin Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen käyttivät sopimuksessaan olleen KHL-purkuoption. lue lisää

JYP kiinnitti nuoren Tšekin maajoukkuehyökkääjän − myös kaksi suomalaislupausta Jyväskylään

LIIGA | 15.4.2018 13:40
JYP tiedotti kolme uutta pelaajakiinnitystä, kun David Tomasek, Joona Voutilainen ja Aleksi Rutanen liittyvät jyväskyläläisjoukkueeseen. lue lisää

JYPin pelaaja-arvostelut 2017-18: Odotettua dominointia ja yllättäviä alisuorittajia

LIIGA | 10.4.2018 12:00
JYPin kausi päättyi hieman yllättäen puolivälierissä. Vajaaksi jääneen tuloksen takaa löytyy monenlaisia tarinoita yksilötasolla. Pelaaja-arvosteluissa arvosana seitsemän tarkoittaa odotettua suoritusta. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

KärpätTappara
"Kärpät pokkaa mestaruuden"
Molemmilta joukkueilta löytyy vielä ammentamatonta potentiaalia erityisesti hyökkäyssuuntaan. Tapparalla tätä on hieman enemmän, mutta Kärppien suoritustaso on tasaisempi. Vahva menestys kotiotteluissa tämänkin vuoden pudotuspeleissä puoltaa Kärppien voittoa. Kärpiltä onkin lupa odottaa paluuta aktiivisempaan ilmeeseen, mikä iskee kirvesrinnat niin ahtaalle, ettei ottelusarjan jatkaminen onnistu.
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Samuli Ratinen

JYP #11 L h
s. 1998 Saarijärvi
183CM / 88KG
SOPIMUS: 2020 (2021)