JYP otti maalivahdin pois lähes kuusi minuuttia ennen loppua − tuloksena maali

LIIGA / Uutinen
Olkinuora joutui väistymään.
HPK:n ja JYPin ottelusarja näyttää venyvän seitsemään peliin. JYPin kiri sai kuitenkin vauhtia kiriinsä ottamalla maalivahdin pois melkein kuusi minuuttia ennen loppua.

HPK:n ja JYPin ottelusarja ehti venyä kuudenteen peliin, ennen kuin jompi kumpi joukkueista karkasi yksittäisessä ottelussa kolmen maalin johtoon.

Teemu Turunen vei toisen erän alkupuolella kotijoukkue HPK:n jo 3-0-johtoon, ja se näyttää pakottavan ottelusarjan seitsemänteen peliin. Kerhon kaksi ensimmäistä maalia tekivät Sakari Manninen ja Juha Koivisto.

JYPin Marko Virtanen reagoi kolmanteen maaliin vaihtamalla Juho Olkinuoran tilalle kaukaloon Pekka Tuokkolan, joka on pelannut sarjassa vain yhdessä ottelussa.

HPK ehti 4-0-johtoon ylivoimamaalilla. Juha-Pekka Hytönen kavensi kuitenkin toisen erän lopussa. Kolmannessa erässä JYP veti maalivahdin pois melkein kuusi minuuttia ennen erän päätöstä. Riski toi 2-4-kavennuksen, kun Kerhon Shaun O'Brien oli jäähyllä heikentäen HPK:n alivoiman kahteen mieheen.

Ottelusarja on ennen perjantain kamppailua JYPille tilanteessa 3-2. Sarjan mahdollinen seitsemäs kamppailu pelataan lauantaina.