JYP jatkaa tutussa valmennuksessa ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana kuudennen kauden.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP on tehnyt vuoden jatkosopimuksen koko valmennustiiminsä kanssa. Päävalmentaja Marko Virtasen lisäksi mukana jatkavat Jukka Ahvenjärvi, Antti Turunen ja Jarkko Hyytiä.

Marko Virtanen on ollut nykyisistä Liigan päävalmentajista pisimpään yhtäjaksoisesti omassa seurassaan. Ensi kausi tulee olemaan Virtaselle jo kuudes päävalmentajana. Sitä ennen hän oli lähes kaksi kokonaista kautta apuvalmentajana. Virtasen valmennusaika on tuonut JYPille kaksi SM-pronssia. Ennen liigavalmentajan uraansa Virtanen voitti valmentajana muun muassa Nuorten SM-kultaa 2011.

Apuvalmentajista Jukka Ahvenjärvi liittyi valmennustiimiin täksi kaudeksi. Sitä ennen hän työskenteli 16 vuotta alemmilla tasoilla jyväskyläläisten joukkueiden päävalmentajana. D Teamin ja JYP-Akatemian valmentajana Ahvenjärvi palkittiin kahdesti Mestiksen parhaana valmentajana.

Antti Turunen on JYPin valmennustiimissä toista kauttaan. Ennen JYPiä hän oli ollut Pelicansin junioreissa sekä Mestis-seura Hokissa. Maalivahteja valmentaa jatkossakin Jarkko Hyytiä, joka on toiminut myös JYPin kuntovalmentajana.

− JYPin liigajoukkueen päävalmentajana Virtanen on onnistunut mainiosti yhdistämään sekä kilpaurheilumenestyksen että kaupungin oman pelaajatuotannon hyödyntämisen. Kyky valmentaa eri ikäisiä ja eri uravaiheessa olevia pelaajia on osoittautunut hyväksi, JYPin urheilujohtaja Jukka Holtari kommentoi päävalmentajan jatkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle