Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Juuselan pelit TUTOssa jatkuvat.

Timo Savela

Juusela sopimukseen TUTOn kanssa

Aki Juusela on tehnyt sopimuksen TUTOn kanssa.

Koeajalla TUTOssa ollut Aki Juusela sai sopimuksen turkulaisjoukkueelta. Juusela on esiintynyt TUTO-paidassa kahdessa harjoitusottelussa ja iskenyt niissä tehot 1+1.

− Juusela tuli erittäin vakuuttavasti mukaan toimintaamme, hyvässä kunnossa ja valmiina tekemään töitä. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän palaseen, koska Aki on aikuiskiekkolija ja kokenut pelaaja tämän päivän Mestikseen, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− Aki pelaa äijämäistä kiekkoa ja voittaa kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla. Miehen laukaus ja maalintekovainu ovat myöskin poikkeuksellista luokkaa, joten Juusela on meille hyvin mielenkiintoinen pelaaja kokonaisuutta ajatellen.

Hyökkääjä Joni Seinelän koeaika ei puolestaan johtanut sopimukseen ja hän on vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan.

Turkulaisryhmällä on myös jonkin verran loukkaantumishuolia, sillä sairastuvalla on viisi pelaajaa.

− Mika-Matti Hyvärinen, Tuukka Pulliainen ja Matias Pulli kuntouttavat itseään hyvää vauhtia, mutta kenenkään kanssa ei oteta turhia riskejä tai kiirehditä. Tällä hetkellä miesten paluussa voidaan aikataulullisesti puhua loka-marraskuussa, Aittola kertoi.

− Kristian Tuohilampi sen sijaan palaa sarjan alkuun mennessä ja Petteri Similän kohdalla paluu koittaa todennäköisesti syyskuun loppupuolella, mutta mahdollisesti jo aikaisemmin.

Lue myös

Jo toinen ulosajo Kupittaalla! - Juuselalle pelirangaistus keihästämisestä

MESTIS | 12.3.2018 20:43
TUTOn Aki Juusela sai pelirangaistuksen keihästämisestä heti päätöserän aloituksen jälkeen. lue lisää

Aki Juusela pelikieltoon - sivussa myös pudotuspeliavauksesta

MESTIS | 2.3.2018 13:40
TUTOn hyökkääjä Aki Juusela on saanut kolmen ottelun pelikiellon keskiviikkoisesta taklauksestaan. lue lisää

Ässät lainaa tuttua TUTO-hyökkääjää

LIIGA | MESTIS | 5.1.2018 10:19
Ässät paikkaa hyökkääjävajettaan yhden ottelun lainasopimuksella. Aki Juusela pelasi Ässissä kaikkiaan kolmen kauden ajan. lue lisää

Juuselalle jatkoa TUTOon - "Tavoitteena nostella pyttyä ensi kaudeksi päätteeksi"

MESTIS | 5.5.2017 19:58
Aki Juusela jatkaa TUTOn riveissä yksivuotisella jatkosopimuksella. lue lisää

Kupittaalla protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin - TUTOn kannattajaryhmän puheenjohtaja: "Se oli yksittäisten kannattajien lakana"

MESTIS | 17.3.2018 0:05
TUTOn ja K-Vantaan välisen ottelun kolmannessa erässä TUTOn fanikatsomoon nousi lakana, jossa protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin. TUTOn kannattajaryhmä TUTO Rebelsin puheenjohtajan Kimmo Välikosken mukaan kyseessä oli yksittäisten kannattajien tekele. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Aki Juusela

TUTO #61 L lh
s. 1991 Rauma
186CM / 92KG
SOPIMUS: 2018