Justin Hodgman palaa Pelicansiin

LIIGA / Uutinen
Pelicans vahvistuu Hodgmanilla.
Pelicans tiedotti hankkineensa Justin Hodgmanin, joka pelasi Lahdessa kaudella 2011-12.

Lahdessa neljä vuotta sitten säväyttänyt kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman palaa Pelicansiin Tšekin liigan Pardubicesta lokakuun lopulla. Hodgman pelasi Lahden-kautensa jälkeen kaksi kautta KHL:ssä kolmessa eri joukkueessa, minkä jälkeen hän suuntasi Pohjois-Amerikkaan.

NHL:ssä Hodgman kävi pelaamassa viisi ottelua Arizona Coyotesissa kaudella 2014-15. Viime kaudella pelejä tuli vyölle AHL:ssä Chicago Wolvesin paidassa, kunnes mies siirtyi Ruotsiin Örebron joukkueeseen.

− Äärimmäisen taitava ja viihdyttävä keskushyökkääjä, joka tuo joukkueeseen reilusti lisää juonikkuutta ja puhdasta yksilötaitoa. Mies jäi jo viime visiitillään monien mieleen poikkeuksellisen luovilla ja näyttävillä suorituksillaan ja samanlaisia esityksiä me odotamme myös nyt, kertoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Jari Laukkanen seuran sivuilla.

Keskushyökkääjän paikan lisäksi myös laidassa pelaamaan kykenevä 28-vuotias Hodgman teki Pelicansissa pelatessaan 59 otteluun tehot 14+39=53. Hän voitti lahtelaisjoukkueessa SM-hopeaa.

− Tärkeää oli myös, että miehelle itselleen on jäänyt täältä hyvät muistot ja hänellä oli palava halu tulla takaisin, kommentoi Laukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle