Jussi Makkonen TuToon

Viime kauden TPS:n A-nuorten paras pistemies Jussi Makkonen siirtyy TuToon. Tapparassa try-outilla ollut Jesse Saarinen pelaa myös tulevan kauden TuTon paidassa.

Lauantaina TuTon riveissä Viking Cupissa pelannut Jussi Makkonen kiekkoilee tulevan kauden TuTon Mestis-joukkueessa. 19-vuotias Makkonen oli viime kaudella TPS:n A-nuorten tehokkain pelaaja tehden 34 (17+17) pistettä 38 ottelussa. Makkonen tavoittelee paikkaa 20-vuotiaiden MM-kisaryhmään vuodenvaihteessa Kanadassa pelattaviin kisoihin.

– Jussi on isokokoinen ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa, päävalmentaja Ismo Lehkonen kommentoi uutta pelaajaansa.

Puolustaja Jesse Saarinen palaa Tapparasta TuToon neljä viikkoa kestäneeltä try-out –jaksolta. Saarinen pelaa jo tänä iltana TuTon paidassa Sportia vastaan.

Lue myös

Jussi Makkonen jatkaa Bluesissa - "Tärkeä osa joukkuettamme"

SM-LIIGA | 20.12.2013 15:15
Espoon Blues on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen Jussi Makkosen kanssa. lue lisää

Millainen rupeama kiekkosyksy on jääkiekkoilijalle?

SM-LIIGA | 19.12.2013 7:00
Liigan syyskausi on saatu paketoiduksi ja Liiga on joulutauolla. Millainen rupeama syyskausi on jääkiekkoilijoille? Kuinka paljon ajatukset pyörivät kiekkokauden aikana jääkiekkoilun ympärillä ja mikä pelaamiseen motivoi? Jatkoaika.com koitti ottaa asioista selvää ja haastatteli HPK:n laitahyökkääjää Jesse Saarista. lue lisää

Kommentit

Uutiset