Jukurivahti siirtyy Tanskaan

MESTIS / Uutinen
Galansky edusti Jukureita kahden kauden ajan.
Kuva © Antti Varonen
Mikkelin Jukureissa viime kaudet pelannut maalivahti Tadeas Galansky siirtyy ensi kaudeksi Tanskan pääsarjaan.

Tadeas Galansky on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Odense Bulldogsin kanssa. Päättyneellä kaudella 22-vuotias tšekkivahti torjui Jukureiden maalilla 16 ottelua torjuntaprosentilla 90,6. Galanskylle on tarjolla iso vastuu tanskalaisjoukkueen maalilla.

− Olen kiitollinen, että saimme Tadeaksen joukkueeseemme. Hän on nuori maalivahti, joka on isokokoinen ja samaan aikaan nopealiikkeinen. Hänellä on hyvä hanskakäsi ja hän sijoittuu maalillaan hyvin. Galansky tietää, että hänellä on isot saappaat täytettävänä Chet Pickardin [viime kauden ykkösvahti] jäljiltä, mutta hän on valmis tarttumaan haasteeseen. Odotamme hänen olevan meidän ensi kauden muurimme, totesi seuran päävalmentaja Brad Gratton.

Galansky on pelannut Jukureiden lisäksi urallaan aiemmin kolme kautta OHL:ssä ja edustanut kauden ajan myös Jokipoikien A-junioreita. Galansky itse lähtee innolla uusien haasteiden pariin.

− Minulla on kokemusta kovista liigoista ja odotan, että pääsen näyttämään taitoni ja kehityksen tulokseni joukkueelle. Toivon ja uskon hyvään kauteen ja menemme pudotuspeleissä niin pitkälle kuin mahdollista, Galansky kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle