Jukurit vahvistaa viestintäänsä Eero Tuomisella

MESTIS / Uutinen
Tuominen Jukureihin.
Kuva © Antti Varonen
Mikkelin Jukurit vahvistaa organisaatiotaan Liigaa silmällä pitäen, kun Eero Tuominen siirtyy seuran viestintäpäälliköksi.

Sanoma Media Finland Oy:ssä jääkiekkoon erikoistuneena toimittajana vuodesta 2013 lähtien toiminut Eero Tuominen aloittaa Jukureiden viestintäpäällikkönä toukokuun alusta lähtien.

Tuomisen työnkuvaan kuuluu vastaaminen sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta  33-vuotias Tuominen kuuluu myös seuran markkinoinnista ja ottelutapahtumista vastaavaan työryhmään.

− Viestintä on tavoitteidemme ja asiakaskokemuksemme kannalta hyvin kriittinen osa-alue, joten sen toteuttamiseen ja kehittämiseen tulemme myös panostamaan. Saamme Eeron myötä organisaatioon haluamaamme osaamista ja vielä oman kylän miehen, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu kommentoi seuran verkkosivuilla.

Mikkelistä kotoisin oleva Tuominen on innostunut uudesta työnkuvastaan. Hänen tarkoituksena onkin kehittää entisestään Jukureiden monikanavaista viestintää.

− Pyrin luonnollisesti tuomaan mediamaailmassa oppimiani asioita Jukureiden, seuran yhteistyökumppanien ja ennen kaikkea kannattajien hyödyksi. Yksi tavoitteista on se, että tulevaisuudessa Jukureiden monikanavainen viestintä tavoittaa, koskettaa sekä herättää entistäkin enemmän tunteita oman kaupungin jääkiekkoylpeydestä, Tuominen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle