Jukureille vielä yksi vahvistus - Miro Laitinen Etelä-Savoon

MESTIS / Uutinen
Mikkelin Jukurien ennestäänkin vahva miehistö täydentyi perjantaina vielä yhdellä pelaajalla, kun Tapparassa kaksi SM-liigakautta pelannut laitahyökkääjä Miro Laitinen siirtyi keltapaitoihin.

Sanomalehti Länsi-Savon mukaan Jukurien joukkue oli jo periaatteessa valmis, mutta Laitinen otti itse yhteyttä seuraan ja tarjoutui liittymään ryhmään. 18-vuotiaiden maailmanmestaruudenkin voittanut pelaaja sopi mainiosti Jukuri-luotsi Risto Dufvan suunnitelmiin, joten sopimus syntyi.

21-vuotias Miro Laitinen on lähtöisin Pietarsaaren Jeppiksestä, mutta on kantanut Tapparan paitaa jo b-juniori-ikäisestä lähtien. Tapparassa mies on toistaiseksi pelannut myös kaikki liigaottelunsa, 74 kappaletta. Tehopisteitä hänellä on maan korkeimmalta sarjatasolta kasassa kaikkiaan 5 (1+4).

Mestiksessä Laitinen pelasi ensimmäisen kerran viime kaudella, jolloin hän kiekkoili neljän ottelun ajan Hermeksessä. Nuorten maajoukkueissa Laitinen on saavuttanut 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 1999 ja nuorten MM-hopeaa 2001.

» Lähetä palautetta toimitukselle