Jukureille vahvistuksia SaiPasta

Jukurit saa keskiviikon kierrokselle vahvistuksia SaiPasta. Ville Hostikka ja Jarno Lippojoki jatkavat pelejään Mikkelissä, kun taas Jesse Mankinen ja Riku Dufva siirtyvät Jukureihin.

SaiPan maalivahti Ville Hostikka, 24, jatkaa Jukurien maalilla keskiviikkona Sportin saapuessa joukkueen vieraaksi Kalevankankaalle. Mies on torjunut kaksi edellistä otteluaan mikkeliläisten veräjällä torjuntaprosentilla 96,97.

Puolustaja Jarno Lippojoki, 24, on puolestaan kiekkoillut Jukureissa jo muutaman viikon. Hänet nähdään Jukurien kokoonpanossa ainakin vielä keskiviikkona. Lippojoki on iskenyt tähän mennessä kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kolme syöttöpistettä.

Hostikan ja Lippojoen lisäksi puolustaja Riku Dufva, 19, sekä hyökkääjä Jesse Mankinen, 18, esiintyvät keskiviikkona Jukurien paidassa.

Dufva aloitti kauden QMJHL:ssä Lewinston MAINEiacsin riveissä. Myöhemmin hän siirtyi SaiPan A-nuoriin, jossa on ehtinyt pelata muutaman ottelun.

Mankinen on sen sijaan pelannut aikaisemmin tällä kaudella viisi ottelua Jukurien riveissä saldolla 1+2, mutta kausi on sujunut pääosin Lappeenrannassa.

Lue myös

Liigakauden alku lähenee - harjoituspelien otteluohjelmat joukkueittain

LIIGA | 9.8.2016 14:33
Liigan kausi 2016-17 on ovella ja joukkueet valmistautuvat kauteen harjoituspeleillä. CHL-pelien lisäksi joukkueet pelaavat toisiaan ja muita koti- ja ulkomaalaisia joukkueita vastaan. lue lisää

Maalitilinsä avannut Kalliola: "Ei tässä ole järkeä, jos ei jokaista peliä lähde voittamaan"

LIIGA | 23.9.2016 10:00
Jukureiden Joonas Kalliola kohtasi torstai-illan väännössä kasvattajaseuransa, kun Lukko vieraili Kalevankankaalla. Hyökkääjä kuritti entistä seuraansa täysosumalla ja pelasi muutenkin vahvan ottelun isäntien 5−2-voittoon päättyneessä kamppailussa. lue lisää

Kokkonen maltillisin mielin uuden haasteen edessä

LIIGA | 21.9.2016 10:00
Mikkelin Jukurit julkaisi tiistaina nuoren Mikko Kokkosen kolmivuotisen sopimuksen. Puolustaja on ollut innoissaan saamastaan mahdollsuudesta, vaikka se hänelle hieman yllätys olikin. lue lisää

Jukurit kiinnitti lupaavan Kokkosen pitkällä sopimuksella

LIIGA | 20.9.2016 15:13
Mikkelin Jukurit on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen puolustajalupaus Mikko Kokkosen. lue lisää

Koivisto jakoi kiitoksia historiallisesta voitosta - "Pelattiin joukkueena erinomainen ottelu"

LIIGA | 18.9.2016 10:00
Mikkelin Jukurit nappasi historiansa ensimmäisen Liiga-voiton lauantain ottelussa KalPaa vastaan. Ottelussa kaksi tehopistettä koonnut Henrik Koivisto oli kamppailun jälkeen hyvin tyytyväinen koko joukkueen esitykseen. lue lisää

Kommentit

Jarno Lippojoki

Ketterä #77 L p
s. 1986 Imatra
178CM / 86KG
SOPIMUS: 2017