Jukureiden valmennusryhmään täydennystä

MESTIS / Uutinen
Jukureiden valmennusryhmä vahvistuu uudella nimellä.
Kuva © Antti Varonen
Mikkelin Jukurit vahvistaa valmennusryhmäänsä maalivahtivalmentaja Juha Lehtolalla.

Juha Lehtola valmensi viime kaudella Itävallan juniorisarjoissa pelaavan unkarilaisjoukkue MAC Budapestin juniorimaalivahteja. Lisäksi hän on toiminut aiemmin Jokipoikien sekä OHL-joukkue Sudbury Wolvesin maalivahtivalmentajana.

− Otan haasteen vastaan innokkaana. Tietynlainen uuden alku on tarkoitus aloittaa Etelä-Savon ja eritoten Mikkelin alueella maalivahtivalmennuksessa. Haastetta riittää, mutta niin sitä pitää valmentajalla ollakin, Lehtola kommentoi.

− Organisaatio ei voisi olla parempi Mestis-tasolla ja mahdollinen liiganousu antaa lisäpotkua tekemiseen. Lisäksi omavaraisuutta maalivahtiosastolla junioreista edustukseen on tarkoitus puskea eteenpäin.

Seuran urheilujohtaja Tommi Kerttulan mukaan maalivahtivalmentajan pestiin oli paljon kiinnostusta, mutta lopulta muutamat seikat ratkaisivat valinnan.

− Kokonaisuus menee aina yksilön edelle joukkuetta rakennettaessa, näin myös valmennustoiminnassa. Juhalla on riittävästi kokemusta, kontakteja ja koulutusta hoitaa työnkuvauksessa määritellyt tehtävät. Hän täydentää kokonaisuuttamme loistavasti, Kerttula totesi.

− Meillä on ollut viime vuosina ulkomaalaisia maalivahteja, ja voi olla niin myös tulevilla kausilla. Juhan panos tulee olemaan merkittävä myös rekrytoinneissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle