Jukureiden seurajohdossa muutoksia - toimitusjohtaja vaihtuu

MESTIS / Uutinen
Toivakan mukaan töitä Liiga-paikan eteen tehdään jatkuvasti.
Kuva © Erno Laisi
Mikkelin Jukurit tiedotti, että keväästä 2013 seuran toimitusjohtajana toiminut Pekka Lipiäinen ei jatka tehtävissään.

Pitkän uran Jukureiden organisaatiossa tehneen Pekka Lipiäisen sopimus purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Toimitusjohtajan tehtävien lisäksi hän edusti seuraa sekä pelaajana että apu- ja päävalmentajanakin.

− Yksi tavoite saavutettiin tänä keväänä, kun saimme oikeuden hakea Liiga-lisenssiä. Voin hyvillä mielin jättää seuran nyt ja antaa tilaa uusille voimille, jotka toivottavasti vievät Jukurit Liigaan, Lipiäinen kommentoi.

Lipiäisen toimitusjohtajakauden aikana Jukurit selviytyi kolmesti finaaleihin ja juhli mestaruutta kahdesti. Viime keväänä voitetun mestaruuden myötä Jukurit sai myös mahdollisuuden anoa paikkaa Liigasta kaudelle 2016-2017.

− Pekan aikana saavutettiin Jukurien pitkän ajan päätavoite, kun pääsimme hakemaan Liiga-lisenssiä. Kiitokset Pekalle hyvästä työstä seuran eteen. Pekalla on aina ollut iso Jukuri-sydän, onhan hän toiminut seurassa pelaajana, valmentajana ja nyt viimeksi toimitusjohtajana, totesi Jukureiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Jukureissa liigalisenssipäätöksen odotetaan tulevan elokuun aikana ja seurassa tehdään jatkuvasti töitä organisaation kehittämiseksi. Uusi toimitusjohtaja on jo valittu ja hänen nimensä julkistetaan elokuussa.

− Vaikka elämmekin nyt hieman epävarmuuden aikaa, emme ole jääneet odottelemaan päätöksiä. Työtä liigapaikan eteen on tehty jo kevään mestaruusjuhlista alkaen, kertoi Toivakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle