Jukureiden johdossa muutoksia - Tammiruusu jättää tehtävänsä

MESTIS / Uutinen
Toivakka hoitaa toistaiseksi toimitusjohtajan virkaa.
Kuva © Erno Laisi
Jukureiden toimitusjohtajana toiminut Harri Tammiruusu on irtisanoutunut tehtävästään.

Viime elokuusta lähtien Jukureiden toimitusjohtajan pestiä hoitanut Harri Tammiruusu jättää tehtävänsä. Syyt irtisanoutumiselle ovat terveydelliset ja aloite järjestelyyn tuli Tammiruusulta itseltään.

− Kun otin tehtäväni vastaan Jukureissa, lupauduin toimimaan toimitusjohtajana nyt päättyneen Mestis-kauden sekä ensimmäisen liigakauden ajan. Tehtävänäni oli rakentaa Jukureille liigatason edellytykset niin talouden, organisaation kuin toimintamallienkin osalta. Tämän osalta suurin osa tehtävistä on pitkälti hoidettu ja Jukurien liigaprojekti on tältä osin erittäin hyvällä mallilla. Kulunut kausi päättyi myös tavoitteiden mukaisesti Mestiksen mestaruuteen, Tammiruusu kommentoi.

Toimitusjohtajan virkaa toistaiseksi hoitaa Jukureiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi käynnistyy kesän aikana ja se on tarkoitus saada valmiiksi alkusyksyyn mennessä.

− Harri on vuoden aikana tehnyt erittäin hyvää työtä Jukurien liigaprojektin ja organisaation rakentamisessa. Meidän projekti etenee aikataulussa ja viikinkilaiva purjehtii myötätuulessa kohti uusia haasteita, Toivakka totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle