Jukureiden A-nuoret jatkavat tutussa opissa

MESTIS / Uutinen
Hyvärinen (vas.) jatkaa Jukureiden A-nuorten valmennuksessa.
Kuva © Tero Liikanen
Tulevaksi kaudeksi Nuorten SM-Liigaan nouseva Jukurit on jatkanut valmentaja Jussi Hyvärisen sopimusta.

Kolmatta peräkkäistä kauttaan Jukureiden A-nuorten päävalmentajana toimiva Jussi Hyvärinen jatkaa joukkueen peräsimessä. Hyvärinen on valmentanut aiemmin myös Pelicansin ja HPK:n junioreita sekä toiminut Jukureiden edustusjoukkueen apuvalmentajana.

− Vastuuvalmentajakysymyksen ratkaiseminen oli ensimmäinen kriittinen päätös, mutta tässä tapauksessa myös hyvin yksinkertainen. Jussi on mikkeliläinen ja tehnyt erinomaista työtä A-nuorissa ja yleisesti nuorten pelaajien kehittämisen parissa. Nyt edessä oleva mahdollisuus on myös hänen omalla valmentajapolulla luonteva seuraava askel, kommentoi Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu.

Hyvärinen itsekin oli innoissaan uuden haasteen edessä ja näkee nousun pääsarjatasolle hyvänä asiana.

− Kasvattajaseurassa on mukava jatkaa ja olen ylpeä siitä, että saan olla mukana myös Nuorten SM-liigajoukkueen valmentajana ja saan jatkaa sitä työtä, mitä nyt olen tehnytkin, Hyvärinen totesi.

− Vaatimustaso tulee nousemaan vielä taas seuraavalle pykälälle ja isoin asia tulee olemaan pelaajien yksilöllinen kehittäminen seuraavalle tasolle. Pelaajien itsensäkin kannalta urheilullisuuden, elämänhallinnan ja sitoutumisen kehittäminen on ensisijainen tavoite, kun pelimäärät kasvavat ja ammattimainen harjoittelu lisääntyy.

Mikkeliläisryhmän A-nuoret ovat tällä hetkellä Nuorten Mestiksessä toisena heti Jokipoikien perässä.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle