Jouko Myrrä jatkaa Ilveksen valmentajana tulevat kaksi kautta, oheen toinen pesti seurassa

LIIGA / Uutinen
Jouko Myrrällä on menossa valmentajana yhdeksäs kausi Ilveksen organisaatiossa.
Kuva © Timo Savela
Ilveksen liigajoukkueen nykyinen valmentaja Jouko Myrrä on solminut jatkosopimuksen kevääseen 2020 asti Ilveksen kanssa. Myrrä aloitti lokakuun alussa myös toisessa pestissään seuran valmennuspäällikkönä.

Ilveksen apuvalmentaja Jouko Myrrä jatkaa työtään Liigan puolella kevääseen 2020 asti. Lokakuun ensimmäisenä päivänä Myrrä otti vastuulleen myös valmennuspäällikön tehtävät. 

− Tässä sopimuksessa oli kaksi hyvää juttua. Saan jatkaa Liigassa ja samalla auttaa junnupuolen valmentajia ja sitä kautta pelaajia, Myrrä kertoo.

Myrrän tehtävänä on toimia A-, B- ja C1-junioreiden valmennustiimien esimiehenä. Ilves ry:n jääurheilujaoston nykyinen valmennuspäällikkö Kari Järvinen vastaa C2-junioreiden ja sitä nuorempien pelaajien valmennustiimeistä.

Valmennuspäällikkönä Myrrän tehtävänä on järjestää muun muassa seuran sisäistä valmentajakoulutusta, ohjata Ilves-junioreiden harjoittelua yhdenmukaiseksi sekä suunnitella mentorointi- ja sparraustapaamisia.

− Meillä on jo menneiltä vuosilta tietty yhtenäinen tapa harjoitella A:ssa ja B:ssä. Nyt yritämme yhdenmukaistaa harjoittelua C:stä A:han, jotta pelaajien on helpompaa siirtyä seuraavalle kaudelle uuteen joukkueeseen.

Myrrä on uudesta työstään innoissaan.

− Junioripuolta olen nähnyt läheltä seitsemän vuotta. Ensin olin neljä vuotta C:n päävalmentajana ja sitten kolme vuotta A:n päävalmentajana. Uskon ja toivon, että minulla on sinne puolelle annettavaa nyt, kun olen ottanut etäisyyttä junioripuoleen Liigan apukoutsin roolissa.

Ilveksen päävalmentajalle Karri Kivelle tehtiin kesän alussa jatkosopimus, joka pitää Kiven Tampereella vielä ensi kauden.

Ilves tiedotti Myrrän jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle