Green edusti Liigassa Tapparaa ja KooKoota.

Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi

Josh Green lopettaa

KooKoon kapteenina viime kaudella toiminut Josh Green on ilmoittanut lopettavansa uransa. Green viestitti asian omalla Twitter-tilillään.

39-vuotiaan Josh Greenin peliuran viimeistä kautta sävyttivät loukkaantumiset. Hän pelasi 38 ottelua ja teki niissä 17 pistettä. Kaikkiaan neljä kautta Liigassa toivat hänelle 188 ottelua, joissa syntyi 115 tehopistettä. Green saavutti liigaurallaan kaksi SM-hopeaa Tapparan riveissä.

Ennen Suomeen tuloaan Green ehti pelata vuoden Itävallassa ja Ruotsissa sekä pitkän uran Pohjois-Amerikassa. NHL:ssä Green pelasi 341 runkosarjaottelua tehden 36 maalia ja antaen 40 maaliin johtanutta syöttöä.

Seuroina olivat Los Angeles Kings, New York Islanders, Edmonton Oilers, New York Rangers, Washington Capitals, Calgary Flames, Vancouver Canucks ja Anaheim Ducks.

Kommentit

Tulosvetovihjeet

TPSHIFK
"TPS nappaa pronssit kotiyleisön voimalla"
Pronssiotteluissa perinteisesti on kyse syttymisestä. Sytykettä lisää tuo luonnollisesti kotiyleisö, joka on TPS:n takana. Kotijoukkue onkin hävinnyt 2010-luvun pronssiotteluissa vain kahdesti. Ottelu tuskin nousee suureksi trilleriksi, mutta avoimempi pelin kuva voi syntyä. Tällöin TPS on vahvemmilla.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Josh Green

s. 1977 Camrose, AB, CAN
193CM / 100KG
VARAUS: 1996 Los Angeles, 2. kierros #30