Jokipojille paluumuuttaja Unkarista - Manninen palaa Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Manninen kiekkoili toissakaudella SaPKossa.
Kuva © Antti Varonen
Jokipojat on solminut sopimuksen paluun kotikaupunkiinsa tekevän hyökkääjä Joona Mannisen kanssa.

Joona Manninen kiekkoili viime kauden unkarilaisseura Ferencvárosi TC:ssä. 25-vuotias keskushyökkääjä oli joukkueensa ykköspistemies tehtailemalla 47 ottelussa tehot 21+35.

− Unkarin reissu oli erittäin hieno. Asuin Budapestissä, joka on aivan huikea kaupunki. Kiekon pelaaminen oli hiukan eksoottista, sillä tasoerot sarjassa olivat suuret. Osa ulkomaalaisista pelaajista oli erittäin hyviä, mutta taso tippui kolmos- ja neloskenttään melkoisesti, Manninen kertoi.

Jokipoikien oma kasvatti on pelannut urallaan 170 Mestis-ottelua Jokipoikien ja SaPKon paidoissa. Juniorivuosinaan hän kävi kiekkoilemassa myös Bluesin juniorijoukkueissa sekä yhdysvaltalaisessa USHL-juniorisarjassa. Jokipoikia Manninen edusti viimeksi kaudella 2013-14.

− Nyt palaan sitten takaisin Joensuuhun, ja tulevaa kautta odotan innolla. Kesällä minulle tuli terveydellisten syiden takia totaalihuilia, mutta tilanne on päivä päivältä parempi, ja sarjan alkaessa aion olla sataprosenttisessa iskussa, linjasi Manninen.

− Naamat ovat aika lailla vaihtuneet, mutta treeneissä on ollut tosi hyvä meininki, ja joukkue vaikuttaa lupaavalta. Itse haluan olla se sama taisteleva sentteri kuin ennenkin.

Joensuulaisjoukkueella on tällä hetkellä sopimukset 26 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle