Jokipojille menetys - Puustinen siirtyy Ranskaan

MESTIS / Uutinen
Puustisen pelit jatkuvat Ranskassa.
Jokipoikia alkukaudesta edustanut hyökkääjä Heikki Puustinen siirtyy loppukaudeksi Ranskan kakkossarjaan.

Heikki Puustinen palasi syksyllä Joensuuhun, kun hänen kesällä tekemänsä sopimus ruotsalaisjoukkue Lindlövens IF:n kanssa purettiin seuran puolella olleiden sopimusepäselvyyksien vuoksi. 28-vuotias laitahyökkääjä ehti pelaamaan kuluvalla kaudella Jokipojissa 8 ottelua, joissa keräsi tehot 3+1.

− Jo sopimusta tehtäessä oli tiedossa, että mikäli paikka jostain aukeaa, Heikki on sinne vapaa siirtymään. Jo aiemmin syksyllä harmitti hänen puolestaan, kun siirto Ruotsiin meni miten meni. Toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin, kertoi Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen.

Puustisen uusi työnantaja löytyy Ranskan kakkossarjasta ja joukkue selviää, kun seura itse asiasta tiedottaa. Hyökkääjä lähtee innolla uusien haasteiden pariin, mutta arvostaa suuresti myös kasvattajaseuransa tarjoaamaa mahdollisuutta pelata.

− Fiilis on hyvä ja odottava. Ulkomaille oli halu ja tarkoitus siirtyä, joten hyvä, että paikka aukesi. Tiedän, että minua odotellaan sinne kovasti, Puustinen totesi.

− Oli tärkeää päästä pelaamaan Jokipojissa ja päästä hankalan viime vuoden jälkeen taas peleihin kiinni. Seuralle kuuluu siitä iso kiitos.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle