Hokin Timo Hiltunen (28) siirtyy Jokipoikiin.

Sami Kemppainen

Jokipojat julkaisi runkonsa – Hiltunen Kajaanista hyökkäykseen

Jokipojat julkaisi keskiviikkona kahdentoista pelaajan sopimukset. Täysin uutena pelimiehenä joensuulaisseuraan siirtyy Hokissa hyökännyt Timo Hiltunen.

Jokipoikien maalivahtiosastolla ovat tulevalla kaudella Jonathan Iilahti ja Timo Niemi. Iilahden jatko julkaistiin jo kesken viime kauden. Kiekkokiertolainen Niemi taas on tuttu nimi myös ärjypaidasta usealta kaudelta.

− Aina ollu kiva pelata täällä ja varsinkin Jokipoikien paidassa. Yksi iso syy oli, että täällä on nauttinut pelaamisesta, Niemi mietiskeli.

− Uskon, että saadaan hyvä joukkue kasaan ja pystymme menestymään.

Puolustukseen joukkue kiinnitti jatkosopimuksella Joni Murasen ja A-junioreista tulevan Wiljami Kupiaisen. Pakkikalustoon kuuluu myös Eppu Rissanen, joka Iilahden tapaan solmi jatkosta jo viime kaudella.

Hyökkäyspäätä saapuu vahvistamaan tasaisia yli 20 pisteen kausia Mestiksessä takonut Timo Hiltunen. Viime kaudella Hokin katastrofaalisella kaudella Hiltusen tehot olivat 10+12. KalPa-kasvatti on pelannut Mestistä myös SaPKossa ja Jukureissa.

Hiltusen, 24, vyöllä on muun muassa kaksi Mestis-mestaruutta (2015, 2016) ja vuoden tulokkaan palkinto keväältä 2014.

Jatkosopimukseen pääsivät myös joensuulaisten viime kauden kärkihyökkääjiin kuuluneet Joonas Larinmaa ja Itävallasta kesken kauden palannut Samu Pitkänen. Seura solmi jatkosta myös Oula UskinOskari Lehtisen ja Teemu Holttisen kanssa.

− Jäi aika paljon hampaankoloon, kun tiputtiin jo puolivälierissä pois. Kovasti treenataan kesä ja lähdetään menestymään, Pitkänen kommentoi.

Edustusjoukkuesopimuksella joukkue kiinnitti myös 18-vuotiaan Miro Väänäsen. Joensuulaisessa Suomi-sarjan Kiekkokoplassa viime kauden pelannut Eetu Rissanen puolestaan palaa Jokipoikien hyökkäykseen, kun Kiekkokoplakin putosi II divisioonaan.

− Olen erittäin tyytyväinen näihin pelaajiin, jotka ovat nyt nimen paperiin laittaneet. Meillä on erittäin hyvä tilanne tällä hetkellä, ja kaikki ovat tässä vaiheessa jo sitoutuneet, päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

Kaikki nyt julkaistut sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Lue myös

Jokipojat vahvistuu maalivahti Iilahdella

MESTIS | 14.2.2017 13:25
Jokipojat vahvistuu siirtorajan alla neljä viime kautta Ruotsissa pelanneella maalivahti Jonathan Iilahdella. lue lisää

Jokipojille testipuolustaja Suomi-sarjasta - kahdelle pelurille jatkosopimukset

MESTIS | 24.1.2017 23:19
Jokipojat testaa puolustaja Jaska Ojanperän taidot. Joensuulaisryhmä teki lisäksi sopimukset Ville Räsäsen ja Eppu Rissasen kanssa. lue lisää

Jokipojille vahvistus Itävallasta - Pitkänen palaa Joensuuhun

MESTIS | 27.12.2016 12:19
Itävallassa alkukauden kiekkoillut hyökkääjä Samu Pitkänen palaa Jokipoikien riveihin. lue lisää

Vastuuta ja luottamusta kerännyt Larinmaa: "Vuodet Joensuussa ovat vieneet minua todella paljon eteenpäin"

MESTIS | 19.12.2016 12:21
Kolmatta kauttaan Jokipojissa pelaava Joonas Larinmaa kertoi joulutauon kynnyksellä Jatkoajalle mietteitään kuluneesta syksystä. Jokipoikien otteissa riittää parannettavaa kevättä kohti mentäessä, mutta hyvällä asenteella varusteltu porukka on valmis tekemään töitä. lue lisää

Jokipoikien Bourgeoisille ottelurangaistus potkaisemisesta

MESTIS | 5.12.2017 20:19
Jokipojat-puolustaja Fabien Bourgeois lensi suihkuun potkaisemisesta ottelussa LeKiä vastaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Oskari Lehtinen

Jokipojat #88 R vlh
s. 1994 Turku
183CM / 83KG
SOPIMUS: 2018