Jokipakka iski ensimmäisen pisteensä, Martin St. Louisille tonni täyteen

Rangersin illan parhaan pelaajan hattu päässä kelpaa esitellä juhlakiekkoa.
Dallas Starsin tulokaspuolustaja Jyrki Jokipakka teki uransa ensimmäiset tehopisteet Starsin hävitessä kotonaan Minnesota Wildille. New York Rangersin Martin St. Louis puolestaan saavutti arvostetun rajapyykin iskiessään uransa tuhannennen tehopisteen voitto-ottelussa Flyersia vastaan.

Stars ajautui ottelussa vaikeaan taka-ajoasemaan Wildin vastatessa pelin kolmesta ensimmäisestä maalista. Kolmannen maalin viimeisteli Mikael Granlund ajassa 31.47 Jason Pominvillen esityöstä.

Jokipakka avusti Starsin takaa-ajoa syöttämällä Ales Hemskyn ja Tyler Seguinin kavennusmaalit ottelun toisessa erässä. Samalla 23-vuotias puolustaja teki NHL-uransa ensimmäisen ja toisen tehopisteen. Seguinin kavennusmaalissa Jokipakka käynnisti Starsin hyökkäyksen pitkällä avauksella, jonka ansiosta joukkue pääsi murtautumaan vauhdilla vastustajan alueelle.

Stars pääsi tasoihin toisen erän lopussa ja ohi kolmannessa, mutta Wild tasoitti pelin Thomas Vanekin viime hetken maalilla. Marco Scandella päätti lopulta maalikarkelot 4-5 jatkoaikaosumalla, ja Wild poistui vieraskaukalosta voittajana.

Rangers juhli voittoa ja St. Louisin merkkipaalua

New York Rangers haki arvokkaat vieraspisteet arkkiviholliseltaan Philadelphia Flyersilta lukemiin 0-3 päättyneessä iltapäiväottelussa. Voiton takuumiehenä hääri Rangersin toisen maalin sivaltanut Martin St. Louis, jolle maali oli uran tuhannes tehopiste.

St. Louis myös syötti voittomaaliksi jääneen Dan Boylen avausmaalin. Rick Nash löi viimeisen niitin kolmannen erän alivoimamaalillaan.

Florida Panthersin suomalaispelaajista Sean Bergenheim ja Aleksander Barkov pääsivät tehoille 3-2 voittoon päättyneessä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Bergenheim viimeisteli Panthersin toisen osuman Barkovin syötöstä.

PHILADELPHIA-RANGERS 0-3
ANAHEIM-CHICAGO 1-4
WASHINGTON-ISLANDERS 5-2
BOSTON-WINNIPEG 2-1 ja.
BUFFALO-MONTREAL 2-1
COLUMBUS-VANCOUVER 0-5
NEW JERSEY-DETROIT 4-5 vl.
PITTSBURGH-CAROLINA 2-4