Jokinen syötteli Sabresin nurin

Brandon Pirri ja Jussi Jokinen olivat tehokkaina.
Pudotuspeliviivan alla keikkuva Florida Panthers kohtasi lauantai-iltana koko liigan häntäpääjoukkueen, Buffalo Sabresin. Panthersin paidassa debytoi tšekkilegenda Jaromir Jagr.

Sabres meni ensimmäisessä erässä 2−0-johtoon, vaikka Panthers pitkälti hallitsi erää. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös suomalaisittain kuuma tilanne, kun Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen lanasi maalin edustalla Aleksander Barkovin jään pintaan. Taklauksen jälkeen Nick Bjugstad meni puolustamaan joukkuekaveriaan ja mylläkkä oli valmis.

Toisessa erässä pantterit pääsivät kuitenkin peliin mukaan Brandon Pirrin kahdella ylivoimamaalilla, joista toiseen syötön antoi Jussi Jokinen. Jokinen oli myös Panthersin erän kolmannessa maalissa mukana, kun Nick Bjugstad laittoi kiekon sisään maalin edustalta.

Sabres pääsi vielä tasoittamaan kolmannen erän puolivälissä, mutta Panthers pääsi melkein heti kuittaamaan Scottie Upshallin johtomaalilla. Erän lopussa Derek MacKenzie onnistui laittamaan loppulukemat 5-3 tyhjään maaliin. Maalissa yhtenä syöttäjänä oli Jokinen.

Neljästä päästetystä maalista huolimatta ottelun hahmo oli Michal Neuvirth, jota ilman lukemat olisivat voineet olla vieläkin rumemmat. Ottelun laukaisutilastot päättyivät Panthersille 47-14. Panthersin paidassa debytoinut Jaromir Jagr pelasi samassa ketjussa Barkovin kanssa ja oli näkyvästi esillä Pirrin maaleissa maskimiehenä.

FLORIDA - BUFFALO 5-3
NASHVILLE - DETROIT 4-3
COLUMBUS - NEW JERSEY 0-2
NY ISLANDERS - CAROLINA 2-5
BOSTON - ARIZONA 4-1
MONTREAL - TORONTO 4-0
PHILADELPHIA - NY RANGERS 4-2
COLORADO - MINNESOTA 1-3