Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Jokerit nappasi pisteen keskiviikkona.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Jokerit taipui Moskovan jättiläisen vieraana

Helsingin Jokerit koki niukan tappion Moskovassa. Joukkueen ainoasta maalista vastasi kapteeni Peter Regin.

KHL:n läntisen konferenssin toisena oleva TsSKA Moskova onnistui kaatamaan kotijäällään Helsingin Jokerit jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

Odotuksissa oli huippuottelu, ja se myös Moskovassa nähtiin. Molemmat läntisen konferenssin kärkijoukkueet pelasivat äärimmäisen kovaa ja puolustivat tiukasti. 

Jokerit oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja se sai Pekka Jormakan myhäilemään.

– Jos pystymme pelaamaan TsSKA:ta vastaan vieraissa näin hyvin, niin pystymme kyllä pelamaan ihan ketä tahansa vastaan hyvin. Olisimmeko ansainneet ehkä voitonkin tänään, en tiedä, mutta pistekin täältä on jo ihan kova suoritus, Jormakka mietti.

Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon ensimmäisen erän kahdeksannella peliminuutilla, kun Maksim Shalunov laukoi kiekon tarkasti takakulmaan ohi voimattoman Karri Rämön.

Toisessa erässä vierasjoukkue otti pelin hallintaansa ja loi tukuttain loistavia maalintekopaikkoja. Paras paikka siunaantui puolustaja Jesper B. Jensenille, jonka laukaus vahvan nousun jälkeen kilisi ylärimasta ulos.

- Maalin tekeminen on meille vaikeaa, mutta hyvin luotiin kyllä paikkoja, oli ihan huippupaikkojakin. Jos pystytään samalla tavalla jatkamaan, niin varmasti uppoaa ennemmin tai myöhemmin, se on vain ajan kysymys, jokerihyökkääjä Jormakka kuvaili ottelun kulkua seuran tiedotteessa.

Kolmannessa erässä Jokerit sai ansaitui tasoituksen, kun Peter Regin täräytti kiekon vahvasti pelanneen TsSKA-maalivahti Ilya Sorokinin kainalosta verkkoon.

Ottelun ratkaisu saatiin lopulta jatkoajan puolessa välissä, kun NHL:stä tuttu venäläishyökkääjä Valeri Nitšuškin täräytti kiekon yläkulmaan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Rotaation merkitys nousee huippuunsa Jokereiden ja TsSKA:n välisessä sarjassa

KHL | 16.3.2018 14:11
KHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros meni kaikilta läntisen konferenssin suosikkijoukkueilta helposti läpi. Jokainen joukkue lähtee toiselle kierrokselle tuoreena. Toisen kierroksen ottelusarjoista on odotettavissa pitkiä ja raastavia, joten pelaajien rotaatio nousee merkittävään rooliin. lue lisää

Näkökulma: Jokerit pelaa KHL-historiansa parasta lätkää

KHL | 29.9.2017 15:28
Helsingin Jokerit on aloittanut historiansa neljännen KHL-kauden mallikkaasti. Yhdentoista ottelun jälkeen takana on yhdeksän voittoa ja vain yksi täysi pistemenetys, kun joukkue taipui Pietarin SKA:n vieraana toisella ottelukierroksella. Alkukauden menestys ei ole ollut sattumaa, sillä Jokereiden pelin taso on hämmästyttävän korkeaa luokkaa. lue lisää

Jukka Jalosen ikuinen klisee muututtava todeksi

KHL | 16.3.2018 14:14
Helsingin Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen on latonut kliseitä, joiden mukaan Jokerit on näyttänyt pystyvänsä voittamaan isot pelit. Nyt olisi aika muuttaa kliseet teoiksi ja kääntää tiukat pelit oman joukkueen eduksi. lue lisää

O'Neill: "Sarjan katkaisemisesta valtavasti etua"

KHL | 10.3.2018 9:00
Jokereiden Brian O'Neill sai jännittää sarjan ratkaissutta maalia hetken, kun tuomarit kelasivat videolta HK Sotšin haastetta hänen olemisestaan maalivahdin alueella. Osuma kuitenkin hyväksyttiin ja Jokerit sai kaivatun tauon ennen TsSKA-sarjan alkamista. lue lisää

Pelaajayhdistyksen Wallinheimo asettui aiemmin julkisesti Jokerien Semir Ben-Amorin puolelle, nyt HIFK:n Tyrväistä vastaan – puhui aiemminkin "kiekkoyhteisöstä"

LIIGA | 8.3.2018 12:07
Jääkiekon Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo tuomitsi HIFK:n Juhani Tyrväisen poikittaisen mailan. Muutama vuosi sitten hän puolusti Jokerien Semir Ben-Amoria julkisesti. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Valeri Nitšuškin

TsSKA #43 L lh
s. 1995 Tšeljabinsk, RUS
193CM / 89KG
SOPIMUS: 2016
VARAUS: 2013 Dallas Stars 1. kierros #10