Jokerit hankki puolustukseen NHL-kokemusta

KHL / Uutinen
Larsen on edustanut useaan otteeseen myös synnyinmaataan.
Kuva © Timo Savela
Puolustaja Philip Larsen siirtyy Jokereihin vuoden sopimuksella. Tanskalainen on urallaan pelannut yli 100 ottelua NHL:ssä sekä edustanut myös Rauman Lukkoa työsulun aikana 2012-13.

25-vuotias Philip Larsen siirtyy Jokereihin toisesta KHL-seurasta Jugra Hanti-Mansijskista, jossa tanskalainen pelasi viime kaudella 56 tehoilla 6+19 ollen joukkueensa tehokkain puolustaja.

− Larsen on taitava oikealta laukova puolustaja, joka tuo paljon lisää kiekolliseen pelaamiseemme. Hän lukee peliä hyvin ja pystyy myös erinomaisen luistelunsa avulla tekemään oikeita ratkaisuja, kehui hankintaa Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa. 

− Larsenilla on 25-vuotiaana edelleen paljon aikaa kehittyä, ja hänellä oli kova halu tulla seuraavaksi kaudeksi Jokereihin ottamaan uusi askel urallaan.

Tanskan maajoukkueen luottomies on pelannut viidet MM-kisat sekä neljä kautta Pohjois-Amerikassa. Työsulkukaudella Larsen pelasi Lukossa 27 ottelua. Kokemusta on myös Ruotsin pääsarjasta ja Allsvenskanista usealta kaudelta.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle