Jokereihin lisää tanskalaisväriä - Nicklas Jensen vahvistamaan hyökkäystä

KHL / Uutinen
Jensen on edustanut kotimaataan kolmissa MM-kisoissa.
Kuva © Timo Savela
Helsingin Jokerit on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensenin kanssa.

Nicklas Jensen kiekkoili viime kauden NHL-joukkue New York Rangersin organisaatiossa, mutta kausi kului pitkälti AHL:ssä Hartford Wolf Packin miehistössä. 24-vuotias laitahyökkääjä tehtaili AHL:ssä 70 ottelussa tehot 32+23 ja sijoittui koko sarjan maalipörssissä toiseksi. NHL-pelejä hänelle kauden aikana kertyi seitsemän.

Raamikas (191 cm/ 92 kg) Jensen edusti ennen Rangersiin siirtymistään kolmen kauden ajan Vancouver Canucksia, joka varasi hyökkääjän kesällä 2011 ensimmäisellä kierroksella. Tanskan maajoukkueen vakiokasvoihin lukeutuva hyökkääjä on pelannut urallaan kaikkiaan 31 NHL-ottelua.

− Jensen on profiililtaan voimahyökkääjä ja maalintekijä, jolla on erinomainen laukaus. Hän on isokokoinen ja suoraviivainen, maalille iskuja kaihtamatta menevä pelaaja, joka on 24-vuotiaana edelleen kehittymässä parhaalle tasolleen, kuvaili Jokereiden GM Jari Kurri.

Jensenillä on tulevalla kaudella ympärillään myös useita maamiehiä, sillä hän on jo viides tanskalaispelaaja tulevan kauden jokerijoukkueessa. Hänen lisäkseen helsinkiläisseuraa edustavat puolustajat Oliver Lauridsen ja Jesper B. Jensen sekä hyökkääjät Peter Regin ja Lucas Andersen, joka pelannee kuitenkin pääasiassa Jokereiden A-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle