Jets-puolustukseen takaisku − Kulikovilla edessään leikkaus ja useiden viikkojen kuntoutus

NHL / Uutinen
Kulikovilla on edessään leikkaus.
Kuva © Getty Images
Winnipeg Jetsin Dmitri Kulikov on sivussa loukkaantumisen vuoksi seuraavat kahdeksan viikkoa, mikä tarkoittaa, ettei puolustaja pelaa enää tällä kaudella runkosarjassa.

Winnipeg Jetsin venäläispuolustaja Dmitri Kulikov loukkaantui viime viikolla New Jersey Devilsiä vastaan eikä ole pelannut sen jälkeen. Lauantaina organisaatio tiedotti Kulikovilla olevan edessään leikkaus ja sen jälkeen kahdeksan viikon toipumisaikataulu, jonka jälkeen puolustajan tilanne arvioidaan uudelleen.

Päävalmentaja Paul Maurice kertoi Jetsin verkkosivuilla, että loukkaantuminen on uusiutuminen aiemmasta vammasta, josta Kulikov kärsi viime kaudella Buffalo Sabresissa. Kyseessä on ylävartalovamma, ja loukkaantumisensa jälkeen Kulikov oli poissa Jetsin neljästä perättäisestä ottelusta.

− Odotimme tulehduksen laantuvan. Siihen oli muutama keino, mutta loppujen lopuksi kaikki sopivat, että vamman hoitaminen kuntoon on paras ratkaisu pelaajan kannalta pitkällä aikavälillä.

Kulikovin kerrotaan loukkaantuneen hänen laukoessaan kiekon suoraan syötöstä toisessa erässä Devilsiä vastaan.

− Hän oli kunnossa, laukoi ja yhtäkkiä ei tuntenutkaan enää oloaan hyväksi. Ehkä tapahtunut oli vain avuksi, sillä hänen ei tarvitse kamppailla vamman kanssa kolmea viikkoa ja tuskailla, pelaako vai eikö pelaa.

Tällä kaudella venäläinen on pelannut 62 ottelua tehopistein 3+8.

» Lähetä palautetta toimitukselle