Jesse Niinimäki ja Brett Harkins vahvistamaan Jokerien sentteriosastoa

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit vahvisti heikentynyttä keskushyökkääjäosastoaan Jesse Niinimäellä ja Brett Harkinsilla. Niinimäen sopimus kattaa tulevan kauden, Harkins taas pelaa Jokereissa lokakuun puoliväliin asti.

22-vuotias Niinimäki on urallaan ehtinyt edustaa molempia Tampereen liigaseuroja, Tapparaa tosin vain junioreissa. Taitava keskushyökkääjä lähti kesken viime kauden Ilveksestä AHL:n Edmonton Road Runnersiin, jossa kuitenkin jäi pitkiksi toveiksi katsomopelaajan rooliin. Niinimäki on Edmonton Oilersin ykköskierroksen varaus kesältä 2002. Niinimäki liittyi joukkueen vahvuuteen tänään.

kommentti

Pakkohankintoja

[lue lisää]

HIFK:ssa kaksi edelliskautta pelannut Brett Harkins vahvistaa Jokereita syyskauden 11 ensimmäisessä liigaottelussa. Harkins on tehnyt ruotsalaisen seuran kanssa verotussyistä kuuden kuukauden sopimuksen, jonka on määrä alkaa 15.10.

- Kaveri otti meihin yhteyttä ja halusi pelejä alle ennen Ruotsin pestiään, kertoi Jokerien toimitusjohtaja Matti Virmanen.

- Harkinsin sopimus antaa meille aikaa. Lokakuun puolivälissä NHL:n harjoitusleirit ovat takana ja pelaajia on liikkeellä. Joukkue on nyt miesmääräisesti OK, mutta kaksi huippuvahvistusta on edelleen haussa, Virmanen selvensi.

Harkins liittyy Jokerien vahvuuteen keskiviikkona.

» Lähetä palautetta toimitukselle