Jesper B. Jensenille vuoden jatko Jokereihin − Ensi kauden johtoryhmä nimetty

KHL / Uutinen
Jesper B. Jensen nousi viime kaudella Jokerien puolustajien parhaimmistoon.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Jesper B. Jensenin sopimusta Jokereissa jatketaan vuodella. Kaksi kautta Jokereissa pelanneen puolustajan alkuperäinen kolmen vuoden sopimus päättyy vuoden päästä. Uusi sopimus kattaa kauden 2018−19.

Jensen on kahden kauden aikana pelannut 105 runkosarjaottelua Jokereissa ja nakuttanut kuusi maalia ja 17 maalisyöttöä. Hän on pelannut Tanskan maajoukkueessa seitsemät MM-kisat.

Jokereiden valmennusryhmään liittyy Salavat Julajev Ufaan siirtyneen Hannu Virran tilalle Mika Saarinen, joka päättyneellä kaudella vastasi Jokereissa videovalmennuksesta. Valmennusryhmässä jatkavat Jukka Jalonen ja Raimo Helminen.

− Kun Virta lähti Erkan (Westerlund) kanssa Ufaan, tarvitsimme valmentajan touhuamaan pakkien kanssa. Ei siinä kauaa mennyt, kun oivalsimme, että meillähän on jo äijä valmiina. Saarinen on kokenut valmentaja niin seura- kuin maajoukkuetasolla. Hän on erittäin hyvä kommunioimaan ja hän ymmärtää peliä, Jalonen kertoo.

Jokereiden fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina toimii Hero Mali. Uudeksi videovalmentajaksi on nimetty Janne Hietaniemi.

» Lähetä palautetta toimitukselle