Jatkoajan mobiilisovelluksella saat juuri haluamasi lätkäuutiset

Jatkoaika on tänään julkaissut ensimmäisen mobiilisovelluksensa niin iOS- kuin Android-laitteille. Kiekkovahti-sovelluksen avulla saat ne kiekkouutiset ja -jutut, jotka haluat ja ilmoitukset uusista jutuista välittömästi mobiililaitteeseesi.

Jatkoajan Kiekkovahti-sovelluksen voit ladata sovelluskaupoista

Voit valita juttutarjonnastamme haluamasi sisällöt ja Kiekkovahti lähettää mobiililaitteeseesi ilmoituksen aina uusista jutuista. Voit valita esimerkiksi Liigasta yhden joukkueen jutut ja Mestiksestä kaikki sarjaa yleisesti koskevat jutut — tai juuri sen mistä itse olet kiinnostunut.

Jutut on helppo lukea suoraan sovelluksessa, ja ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan lukemaan haluamaasi sisältöä. Voit myös tallentaa sovellukseen useita vahteja, jos haluat esimerkiksi Liigasta kaikki mahdolliset jutut, mutta maajoukkueesta vain leijonauutiset.

− Viime kauden aikana toteutimme ensimmäisen osan projektista eli sähköposti-ilmoituksilla toimivan Kiekkovahdin. Kävijäpalaute oli juuri niin selvää kuin odotimmekin, eli suurin osa käyttäjistä toivoi samaa toiminnallisuutta, mutta mobiilisovelluksena, Jatkoajan toiminnanjohtaja Matti Liljaniemi toteaa.

− Toivomme että Kiekkovahti tavoittaa mahdollisimman monen Jatkoajan lukijan ja pystymme palvelemaan heitä sovelluksen avulla entistä paremmin. Ihmisten verkkomedian käyttötavat ovat muuttuneet, eikä läheskään yhtä moni entiseen tapaan käy jossain tietyssä mediassa tarkistamassa uusia sisältöjä. Nyt Jatkoajan lukeminen ja itseä kiinnostavien juttujen saaminen on hyvin helppoa, Liljaniemi kertoo.

Kiekkovahti on kaikille käyttäjille ilmainen mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille ja kaikille muille paitsi selvästi vanhentuneita käyttöjärjestelmäversioita käyttäville laitteille.

Jos pidät sovelluksestamme, arvioi Kiekkovahti ja anna sille viisi tähteä sovelluskaupassasi — tällöin myös muut käyttäjät huomaavat sovelluksemme helpommin.

Osassa Huawein laitteista (vanhemmat kuin Androidin käyttöjärjestelmäversio 7.0) sovellukset eivät oletuksena pysy käynnissä taustalla. Näin ollen tällaiseen laitteeseen ei ole mahdollista lähettää ilmoituksia uusista jutuista, ellei käyttäjä lisää sovellusta nk. suojattujen sovellusten listaan.

Oikea asetus löytyy joko Sovellusvalikon alta, missä voit valita Kiekkovahti-sovelluksen, sen asetuksista Akku-kohdan ja aktivoida Pidä käynnissä näytönsäästötilassa. Vaihtoehtoisesti asetus voi olla Akunhallinnan alla missä on Suojattujen sovellusten listaus. Tosiasiassa Kiekkovahti-sovellus käyttää laitteen akkua minimaalisen vähän.

Kommentit

Tulosvetovihjeet

HIFKJukurit
"HIFK:n ketsuppipullo aukeaa"
Helsingissä kohtaavat kaksi erittäin nihkeän alkukauden pelannutta joukkuetta. Molempia joukkueita ovat vaivanneet erityisesti suuret maalinteko-ongelmat. HIFK:lla puolustus on ollut ainakin kelvollisella tasolla, mikä nostaa isännät hienoisiksi ennakkosuosikeiksi. Materiaalista löytyy sen verran laatua, että ketsuppipullon aukeamista voi pitää ajankysymyksenä. Siitä nähdään ainakin viitteitä perjantai-illassa, kun pisteet jäävät HIFK:lle.
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
LukkoKalPa
"Rohkeaa peliä Raumalla"
Raumalla nähdään kisällin ja oppipojan kohtaaminen, kun Sami Kapasen KalPa saapuu Pekka Virran luotsaaman Lukon vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat esittäneet viihdytttäväksi laskettavaa jääkiekkoa alkaneella kaudella. Molempien joukkueiden suurimpia ongelmia ovat olleet lukuisat kiekonmenetykset, jotka tulevatkin kostautumaan perjantaina molemmissa päädyissä. Lukko vienee pidemmän korren, mutta jatkoaika on varsin mahdollinen.
 • 3
 • 4
 • 2
 • 3
PelicansSaiPa
"Pelicansin ylivoima tuo voiton"
Pelicans saa perjantaina vieraakseen oppiprosessin keskellä olevan SaiPan. Lappeenrantalaisjoukkueen luotsi vannoo vahvasti pelirohkeuden nimeen, mikä povaa illasta vauhdikasta ja värikästä. Pelicansillakin on ollut omat ongelmat eritoten puolustussuuntaan, joten maaleja tuskin illasta tulee puuttumaan. Pelicansin ylivoimapelaaminen ratkaisee ottelun lahtelaisten hyväksi.
 • 3
 • 4
 • 0
 • 1
SportÄssät
"Länsirannikolla kuuma taisto pisteistä"
Vaasan perjantai-illan lämpimästä tunnelmasta vastaavat Sport ja Ässät. Isäntäjoukkue on liigan ylivoimaisesti eniten maaleja päästänyt joukkue, mikä povaa hyvää Ässissä hyvän alun kaudelle saaneille ulkomaalaisvahvistuksille. Ässät on kyennyt pelaamaan hieman kliinisempää jääkiekkoa, mistä kertoo tuorein päänahka Tapparasta. Tämä tuokin myös Ässille kaivatun voiton.
 • 1
 • 3
 • 3
 • 4
TPSKärpät
"Kärppien pelinopeus liikaa TPS:lle"
Turkuun odotellaan kierroksen mahdollisesti eniten maaleja tarjoava ottelu, kun TPS isännöi Kärppiä. Joukkueet ovat mättäneet liigassa toiseksi ja kolmanneksi eniten maaleja, eikä puolustuspäässäkään tekeminen ole pahasti sakannut. Selkeästi peliään nopeuttaneet oululaiset tarjoavat TPS:lle erittäin kovan haasteen kurinalaisuudellaan, ja sen pysyessä olennaisena elementtinä pisteet matkaavat todennäköisesti Ouluun.
 • 3
 • 3
 • 4