Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Jatkoajan toimitus toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Jaakko Stenroos (valokuva)

Jatkoajan joulumuistio: kinkunsulatteluun nuorten MM-kisoja

Lahjattomat avaavat lahjoja kotona Suomessa, kun samanaikaisesti lahjakkaat nuoret valmistautuvat MM-kisoihin Buffalossa. Lue Jatkoajan joulumuistiosta, miten selviät joulun ähkystä kuivin jaloin.

Koko Suomen rauhoittuessa joulun viettoon Nuoret Leijonat valmistautuvat Buffalossa Yhdysvalloissa pelattaviin nuorten MM-kisoihin. Turnaus alkaa perinteisesti tapaninpäivänä 26.12., ja Suomi pelaa ensimmäisen ottelunsa Kanadaa vastaan illalla klo 23.00.

Kisoissa Jatkoaikaa edustavat sulkakynien varressa Mika Pukkinen (@MiPukkinen) ja Kirsi Teiskonlahti (@KTeiskonlahti), kun taas kameran nappia on painamassa Riku Laukkanen (@r1kuexposures). Kisoista on myös luvassa tunnelmia Jatkoajan Instagramin IG Storyssä.

Kisoja pääset parhaiten seuraamaan Jatkoajan kisasivulta, josta löydät uusimmat uutiset, haastattelut, analyysit sekä otteluohjelman ja lohkotaulukot.

Kotimaiset sarjat jatkuvat joulun jälkeen, KHL ei seisahda

Lämmittelynä Nuorten Leijonien avauspelille Liigan kausi jatkuu koko kierroksella myös tapaninpäivänä. Kinkkua sulatellaan muun muassa Tampereen paikallisella sekä kuumalla länsirannikon derbyllä TPS-Lukko.

Mestiksen pelit jatkuvat vasta perjantaina 29.12. Pitkä odotus palkitaan heti sarjan kärkiottelulla Kiekko-Vantaa - KeuPa HT.

KHL-kausi ei seisahda joulunakaan, mutta Jokerit pelaa seuraavan pelinsä myös vasta tapaninpäivänä. NHL jatkuu vasta torstain vastaisena yönä.

Olympiajännitys alkaa vuodenvaihteen jälkeen

Vuodenvaihteen ja nuorten kisojen jälkeen kiinnostus kansainvälisessä kiekossa kohdistuu Pyeongchangin olympialaisiin. Vaikka NHL-pelaajat eivät osallistu kisoihin, on luvassa tasokasta kiekkoa KHL:n näytettyä vihreää valoa kisoille. Estradi on katettu ennen kaikkea nuorille tulevaisuuden tähdille, kuten Eeli Tolvaselle ja Miro Heiskaselle. Olympiajoukkueiden julkistamista kannattaa alkaa jännittämään heti vuodenvaihteen jälkeen.

Jatkoaika ei nuku joulunakaan

Nuorten kisojen ennakkojuttuja julkaistaan jouluaattona ja joulupäivänä sekä tietenkin tapaninpäivänä. Luvassa myös muiden sarjojen analyysejä ja artikkeleita, joten jos kinkku alkaa maistua puulta, tiedät mihin edetä!

Hyvää joulua Jatkoajan lukijoille ja onnea uuteen vuoteen!

Lue myös

Kanadalaistoimittaja: Nuorten MM-kisaisännyydet jaettu 14 vuoden päähän - Suomi vuorossa vuonna 2027

MAAJOUKKUE | 13.2.2018 18:11
TSN:n toimittaja Gord Millerin mukaan Kansainvälinen Jääkiekkoliitto on jakanut nuorten MM-kisat pitkälle tulevaisuuteen. lue lisää

Toimitusjohtaja Nurminen: Ahokkaalla vielä vuosi sopimusta

MAAJOUKKUE | 7.1.2018 21:23
Suomen nuorten maajoukkueen valmennuskuvioista jatkossa on ollut epäselvyyksiä. Nyt on kuitenkin varmaa, että Jussi Ahokkaan sopimus nuorten kanssa jatkuu myös ensi kaudelle. lue lisää

Nuorten MM-kisat lukuina: Media lipitti satoja litroja kahvia, finaalissa komein yleisömäärä

MAAJOUKKUE | 7.1.2018 10:00
Jatkoaika kokosi yhteen lukuja Buffalossa pidetyistä nuorten MM-kisoista jäältä ja kulisseista. lue lisää

Vuoden 2016 tehotrio olisi pitänyt hyödyntää alusta asti

MAAJOUKKUE | 5.1.2018 11:00
Suomella olisi ollut käytössään alle 18-vuotiaiden MM-kisoista valmis tehokentällinen nuorten MM-kisoihin. Alusta saakka sitä ei kuitenkaan hyödynnetty. lue lisää

Sama ikäryhmä voitti vuonna 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa − Mikä muuttui?

MAAJOUKKUE | 5.1.2018 11:00
Vuonna 1998-syntyneiden ikäryhmä voitti keväällä 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa Grand Forksissa. Nyt samainen ikäryhmä oli vuorossa nuorten MM-kisoissa, mutta kulta jäi haaveeksi. Edes mitalia ei tullut. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat