Jatkoajassa tarjolla ottelukoostevideoita tulevalla kaudella

LIIGA, NHL, KHL / Uutinen
Kiekko-otteluiden koostevideot ovat uusi aluevaltaus Jatkoajalle.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Jatkoajasta löydät tulevalla kiekkokaudella Liigan ottelukoostevideot ja neuvottelut myös Viasatin kanssa NHL- ja KHL-videoista ovat käynnissä. Videotarjonta täydentää Jatkoajan verkkolehden toimittajien kirjallista sisältöä ja valokuvaajiemme tuottamia kuvakoosteita upealla tavalla.

Uutista on korjattu 3.9.2015 klo 16.14: Neuvottelut Viasatin kanssa ovat käynnissä, eikä yhteistyö tältä osin ole vielä vahvistunut.

Neuvottelujen tuloksena Jatkoaika on saanut Nelonen Medialta luvan esittää Liigan otteluiden maalikoostevideot verkkolehdessämme. Otteluiden maalikoostevideot löytyvät Jatkoajan otteluraporttien ja muiden sisältöjen yhteydestä automaattisesti heti sen jälkeen, kun ne valmistuvat.

− Tämä on meidän kannaltamme upea lisä verkkolehden sisältöön. Olemme erittäin kiitollisia Nelonen Medialle siitä, että saamme luvan esittää näitä koostevideoita Jatkoajassa, kaupallisista yhteistöistä Jatkoajassa vastaava Matti Liljaniemi kertoo.

− Uskomme myös, että tämä on loistava juttu meidän lukijoillemme, kun kiekkofanit saavat nyt "yhdeltä luukulta" niin otteluraportin, tilastot, kuvakoosteen kuin maalikoostevideonkin. Samoin tästä on hyötyä myös Neloselle, sekä pyrimme ohjaamaan meidän lukijoitamme heidän maksullisten netti-tv-tuotteidensa pariin, Liljaniemi jatkaa.

Myös neuvottelut Viasatin kanssa Viasatsport.fin videosisältöjen upottamisesta Jatkoajassa NHL- ja KHL-videoiden osalta ovat käynnissä.

Videoiden esittäminen toteutetaan upottamalla sisällön julkaisevan median videosoitin verkkolehden sivuille. Jatkoajan päätoimittajan Antti Wennström kehuu videoiden antavan lisäarvoa raporteille - ja toisinpäin.

− Tavoitteemme on se, että me nostamme raporteissa esiin ottelun ratkaisseet seikat sekä ottelun sisältöä kokonaisuutena. Jokaista maalia ei tarvitse selittää erikseen kirjallisesti, sillä raportin lukija voi itse katsoa ne ottelun videokoosteesta. Lisäksi video välittää ottelun tunnelmaa, kertoo Wennström.

Liigan ottelukoostevideot pyritään saamaan esille mahdollisimman pian Liiga-kauden alettua. Työn alla on videotarjonnan lisääminen myös muihin juttutyyppeihin ja Jatkoajan uutisoimiin sarjoihin.

− Video ei korvaa meillä jatkossakaan kuin hyvin pienen osan kirjoitetusta sisällöstä. Ideaalitilanteessa se voi kuitenkin tuottaa huomattavaa lisäarvoa esimerkiksi kiistanalaisista tilanteista keskustelemiseen tai joukkueen pelitapaa koskevaan analyysiin, kun lukija pääsee videon avulla vielä paremmin käsiksi punaiseen lankaan, miettii päätoimittaja Wennström.

Lisätietoja antaa: Matti Liljaniemi, 050 349 2130

» Lähetä palautetta toimitukselle